Четирима общински съветници от Движението за права и свободи (ДПС)

...
Четирима общински съветници от Движението за права и свободи (ДПС)
Коментари Харесай

Четирима общински съветници от ДПС във Велинград подадоха оставки

Четирима общински съветници от Движението за права и свободи (ДПС) във Велинград подадоха оставки. Сред тях е и ръководителят на общинския съвет Бельо Мандраджиев.
В подадените заявки за преустановяване на общинските си компетенции, съветниците не са показали претекст. Заявленията са подадени в Общинската изборна комисия (ОИК) във Велинград, която би трябвало да се произнесе.
Предполага се, че оставките са подадени под натиска на Движението за права и свободи. В края на предишния месец партията остро осъди държанието на своите общинските съветници, които гласоподаваха за построяването на паметна плоча на ген. Атанас Семерджиев, макар че името му е обвързвано с Възродителния развой като шеф на генералния щаб на армията. Тогава Движение за права и свободи съобщи, че сходно държание е неприемливо. Срещу това решение възразиха и от партия „ Демократична България “, и заведоха иск за анулация на решението в Административения съд в Пазарджик.
От администрацията във Велинград оповестиха, че до произнасянето на ОИК Бельо Мандраджиев остава ръководител на Общинския съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР