Често си губим времето по социалните мрежи в гледане на

...
Често си губим времето по социалните мрежи в гледане на
Коментари Харесай

20 полезни сайта, които повишават интелигентността

Често си губим времето по обществените мрежи в гледане на фотоси, чатове и разгорещени разногласия. Но интернет гъмжи от надалеч по-полезни неща, които са единствено на клик разстояние. Ето няколко уеб страницата, които по един или различен метод уголемяват умствените ни граници. (За страдание, по-голямата част от тях са налични единствено на британски език.)

Free Rice сайт, който подарява ориз при верни отговори на поредност от въпроси. Сайтът предлага необятен набор от тематики, с цел да тествате знанията си, от филантропичните до точните науки. За всеки верен отговор Free Rice дава 10 зърна ориз. Можете да играете в група или самостоятелно.

Coursera е просветителна платформа, която предлага онлайн курсове от най-хубавите университети и организации в света..

Udemy е пазар на познания. Днес повече от 10 милиона студенти го употребяват и има над 40 000 курса.

Lumosity е уебсайт, който твърди, че може да усъвършенства вашите интелектуални качества. В началото наподобява просто, само че тайната му се крие в това, че основава самостоятелни „ тренировки “ за всеки човек. Струва си да опитате.

Memorado е гратис приложение за смарт телефон под формата на подготвителна игра. Има 600 равнища и разнородни загадки. (iOS/Android)

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР