Честитооо! Джулиана Гани стана мама. Тя даде живот на втори

...
Честитооо! Джулиана Гани стана мама. Тя даде живот на втори
Коментари Харесай

Честито! Джулиана Гани стана мама за втори път

Честитооо! Джулиана Гани стана мама. Тя даде живот на втори наследник.

За бебе номер две в живота на плеймейтката стана ясно в средата на септември предходната година. Новината заяви самата Джулиана в Инстаграм профила си, където сподели и какъв брой огромно е към този момент коремчето ѝ.
 
                             

" Виждате двама, само че скоро ще бъдем четирима! На Кръстовден небето се отваря и откровени стремежи се сбъдват. Миналата година дните към Кръстовден не бяха леки за мен, а измененията в живота ми занапред предстояха. Въпреки това не губех вяра и си пожелах огромно и щастливо семейство! ", показа тогава Гани.

Тя призна, че кара лека бременност. И опроверга слуховете, че с Теодор са се оженили.

В началото на декември 2022 година Джулиана и Теодор Гецов означиха своята първа годишнина като двойка. Бъдещите родители се усамотиха във вила край София, с цел да вдигнат тостове за любовта си.

„ Всичко, което желаех, го виждам в очите ти. А всичко, което ти дадох е на път да ни направи най-щастливите мама и тате “, написа бременната Гани.
 
                             

И зарадва половинката си с торта, на която пишеше: „ Обичам те до Луната и назад “.

Двойката описа историята на любовта си и разкри пола на бебето по доста ексцентричен метод - в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

„ Беше обич от пръв взор. Визията й бе като на богиня, забелязах, че и тя ме гледаше. Отидох при нея, целунах й ръката и споделих „ Ти си неповторима жена “ ", описа Теодор. След известно време той взема решение да приключи дългата си връзка и да продължи живота си с Джулиана.

Тя пък била привлечена от готварските му умения - правел страхотни погачи.

Гани показа и нещо доста скъпо за бъдещите мами - режима, с който поддържа форма по време на бременността. Тя разкри, че съблюдава нисковъглехидратен режим, с който дава всичко належащо на бебето, само че държи кръвната си захар ниска, а по този метод и килограмите.

Добрата форма се дължи на вярно хранене, кардио извършения и доста секс.
                             

Първият наследник на Джулката - Давид, доста желал да има братче... Е, в този момент несъмнено е най-щастливият батко на света!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР