Черно море прекъсна добрата серия на Берое от две поредни

...
Черно море прекъсна добрата серия на Берое от две поредни
Коментари Харесай

Черно море наказа Берое под Аязмото с 2:0

Черно море прекъсна положителната серия на Берое от две следващи победи в старта на Първа лига, откакто победи в конфликта им в Стара Загора с 2:0.

Варненци нанесоха своите удари незабавно след почивката и това се оказа основно за изхода на дуела. 
Черно море откри резултата в самото начало на второто полувреме. Родриго се разписа във втори следващ дуел. Той получи подаване по земя от Васил Панайотов и с едно допиране не остави шансове на Нордин Бакер - 1:0 за " моряците ".

Варненци удвоиха своя задатък в 56-та минута. Файсел Касми бе прецизен след неприятно изтребване на Нордин Бакер. Стефан Велев центрира отдясно и вратарят на домакините прати топката на крайници на Касми. Той шутира през краката на стража и направи резултата 2:0 за гостите.

Домакините имаха рекламация за дузпа в 72-та минута. Виктор Попов върна едва една топка към собствен съотборник и Кукула съумя да я пресече. Той мина Георги Георгиев и се строполи в наказателното поле. Футболистът с номер 7 претендираше, че е фаулиран от Влатко Дробаров, само че Волен Чинков не отсъди нарушаване и респективно дузпа. ВАР удостовери правотата на съдийското решение.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР