ChatGPT и най-добрите крипто експерти посочват Ethereum Classic (ETC), Avalanche

...
ChatGPT и най-добрите крипто експерти посочват Ethereum Classic (ETC), Avalanche
Коментари Харесай

Бъдещи прогнози: Chat GPT за Ethereum Classic, Avalanche и VC Spectra

ChatGPT и най-хубавите крипто специалисти показват Ethereum Classic (ETC), Avalanche (AVAX) и VC Spectra (SPCT) като най-хубавите алткойни за покупка през 2023 година

Нека забележим за какво тези токени получиха толкоз отлична оценка през предходния интервал и да се опитаме да открием най-хубавата криптовалута, в която да влагаме на сегашния пазар.



> > КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Обобщение

  • Ethereum Classic (ETC) може да нарастне с над $25 до края на 2023 година
  • Avalanche (AVAX) може да нарасне над диапазона от $27 до края на декември.
  • VC Spectra (SPCT) носи над 900% облага преди формалното стартиране на пазара.

Прогноза за цената на Ethereum Classic: Може ли ETC да надвиши $25 през 2023 година?

ChatGPT разказва Ethereum Classic (ETC) като “децентрализирана платформа, която извършва смарт контракти ” и “продължение на истинският блокчейн Етериум ”.

Репутацията на Ethereum Classic (ETC) като една от главните сили в цялата DeFi екосистема накара няколко специалисти да предложат ETC като една от най-хубавите монети за вложение през 2023 година

Според една скорошна прогноза за цената на Ethereum Classic позитивните настроения във връзка с ETC в по-широката общественост биха могли да разрешат на токенът да се търгува над прага от $25 до края на годината. За информация, през третата седмица на ноември Ethereum Classic (ETC) се търгуваше към диапазона от $19 , което значи, че притежателите на ETC биха могли да получат обилни облаги от 31.57% до края на декември 2023 година

Анализаторите показват полезността на самоизпълняващите се смарт контракти на Ethereum Classic (ETC) като главен фактор за тази оптимистична прогноза за цената на Ethereum Classic. От друга страна, нарасналата пазарна волатилност на ETC въодушеви голям брой крипто запалянковци да предложат по-песимистична позиция. По-конкретно, мечките на ETC предизвестяват, че при идващите придвижвания на цената на Ethereum Classic притежателите ѝ могат да чакат спадове под $16 .

Прогноза за цената на AVAX: Възможно ли е нарастване на цената на Avax над $27?

Много крипто запалянковци одобриха Avalanche (AVAX) като най-хубавата криптовалута за вложение през 2023 година заради невероятния капацитет за напредък на AVAX. Например, ChatGPT разказва Avalanche (AVAX) като “блокчейн платформа, която има за цел да обезпечи бърза и мащабируема инфраструктура за децентрализирани приложения (dApps) и персонализирани блокчейн мрежи ”.

Освен това биковете на AVAX показват, че усъвършенстваният PoS механизъм на Avalanche разрешава на потребителите на AVAX да претендират за скъпи стейкинг награди . Следователно, крипто специалистите считат, че Avalanche (AVAX) е на път да възобнови позитивната си инерция през идващите придвижвания и да надвиши равнището от $27 до края на 2023 година

За информация, Avalanche (AVAX) се търгуваше към границата от $21 през третата седмица на ноември, което значи, че притежателите на AVAX биха могли да получат над 28.57% облага .

Въпреки тази позитивна прогноза за цената на AVAX, мечките на Avalanche предизвестяват, че притежателите на токена ще продължат да се отдалечават към по-надеждни крипто платформи, откакто основаното на Avalanche приложение Stars Arena стана жертва на хакерска офанзива на стойност $3.2 милиона на 7 октомври. Що се отнася до последната меча прогноза за цената на AVAX, Avalanche (AVAX) може да претърпи спад към прага от $16 до края на годината.

Умните трейдъри дефинират VC Spectra (SPCT) за най-хубавата криптовалута за покупка през 2023 година?

VC Spectra (SPCT) е ръководен от общността децентрализиран хедж фонд , който обезпечава достъп на целия свят до необятен избор от печеливши капиталови варианти. Притежателите на VC Spectra (SPCT) могат да диверсифицират активите си в голям брой пазарни ниши и да откриват най-обещаващите Web3 планове в най-ранните стадии на развиване.

Освен това VC Spectra (SPCT) може да се похвали с отлични системи за търговия , задвижвани от изкуствен интелект, които разрешават на потребителите да създават усъвършенствани капиталови тактики и да получават оптималната възвръщаемост .

По този метод правилата на VC Spectra подхождат на препоръките на ChatGPT “да диверсифицирате вложенията си ” и “да не влагате всичките си средства в една-единствена инвестиция ”.

Освен това VC Spectra (SPCT) е построена върху мощния блокчейн на Биткойн и има авангарден дефлационен механизъм , предопределен да понижи циркулацията на токените. Също по този начин осиновителите на VC Spectra (SPCT) получават право на глас за идните продажби и неповторим достъп до невероятни ICO-та .

VC Spectra (SPCT) набра над $2.4 милиона по време на частната сийд продажба и реализира голям брой фантастични скокове по време на настоящата обществена предварителна продажба. Поради бързо възходящото търсене на това новаторско крипто украшение, VC Spectra (SPCT) може да надвиши плануваната цел за предварителната продажба от $0.080 и да нарасне с над 900% от първичната стойност от $0.008 .

Наградите сигурно ще станат експоненциално по-високи , незабавно щом SPCT започва на огромните тържища, защото специалистите считат, че VC Spectra има капацитета да се трансформира в идващото водещо име в крипто конкуренцията.

VC Spectra (SPCT) има за цел да се издигне високо над Avalanche (AVAX) и Ethereum Classic (ETC) през 2023 година, тъй че обмислете дали да не следите бъдешето на този токен!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР