Чатботът ChatGPT ще разполага с достъп до търсене в интернет

...
Чатботът ChatGPT ще разполага с достъп до търсене в интернет
Коментари Харесай

ChatGPT ще може да търси в интернет, но само за някои потребители

Чатботът ChatGPT ще разполага с достъп до търсене в интернет - повратна точка след рецензиите, че постоянно не дава точна информация поради метода, по който е захранен с данни, Business Insider.

Тази, част от пакет с нови функционалности, които прибавя основателят му OpenAI, като начало ще е, употребяваща актуализирана негова версия.

Промяната, даже да бъде усетена от малко на брой консуматори първоначално, носи заряда да трансформира ChatGPT в обещаваща търсачка, месеци откакто ".

ChatGPT е захранен единствено с данни до 2021 година Това е и една от аргументите някои негови отговори да са неточни или безусловно погрешни. Достъпът му до информация посредством личен браузър разрешава да обобщава доста по-точни въпроси: кой е спечелил " Оскар " за най-хубав артист или други. Ще може да изведе и новинарски изявления с настояща информация по дадените тематики.

 Китай разгласи Китай разгласи " правила за социалистически изкуствен интелект " след чатбота на " Алибаба "

Той ще разполага с достъп и до над 70 плъгина за уеб-базирани услуги на други компании, посредством които може да вземем за пример да се предложи ресторант за съответни потребности или да се изготви лист с артикули за съответна рецепта. Това евентуално отваря врата към бъдеще, което плануват някои компании и в което извършването на покупки през чатботове, асистенти и други ще се трансформира в норма.

 Вестник се извини за публикация за неестествен загар, написана с ChatGPT Вестник се извини за публикация за неестествен загар, написана с ChatGPT

Конкуренцията сред софтуерните колоси (чатботът е на компания, финансирана от " Майкрософт " ) в изкуствения разсъдък се ожесточава. Преди дни " Google " разгласи, че съперникът на ChatGPT, Bard, става наличен в 180 страни. " Google " също пуска търсачка с изкуствен интелект.

 Италия върна достъпа до ChatGPT Италия върна достъпа до ChatGPT
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР