Чалга кралят Азис се е подложил на цели 13 разкрасителни

...
Чалга кралят Азис се е подложил на цели 13 разкрасителни
Коментари Харесай

Азис: Платих 100 бона за 13 операции на уши, вежди, гърди, корем, бицепс, дупе и...

Чалга кралят Азис се е подложил на цели 13 разкрасителни интервенции през последните 20 години, които са му коствали към 100 000 евро. Певецът е ремонтирал по себе си всичко, което може да бъде променено. И се зарича да не стопира!

По време на гостуването си в един от последните епизоди на „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” преди да излезе в дълга почивка, артистът направи къс разбор на корекциите си. Оказа се, че цялото лице на изпълнителя на „ Напипай го ” е преправено. Освен това преди няколко години пухкавият Азис се втали посредством коремна интервенция, при която му бе подложен гастрален пръстен. Благодарение на него музикантът фрапантно се втали . Тъй като бил ленив, вместо да се поти с уредите във фитнеса, славеят от Костинброд предпочел да извае релеф посредством скалпел. Музикантът е прочут лакомник и за диети не желал ида чуе. Затова предишното лято артистът се подложи на 30-минутна намеса, след която получи огромни бицепси. Оформянето и уголемяването им било направено посредством материал на основата на гел от хиалуронова киселина. Със специфична машина били изсмукани тлъстините от корема му.

„ 5 см още с първата процедура изчезнаха. Спестих си години боричкане в залата ”, похвали се изпълнителят. След като оформи гърди благодарение на филъри, ромският славей изненада меломаните с още една прищявка, обвързвана с външния му тип. Азис си присади косми по гърдите.

„ Съвсем скоро си отрязах ушите, бяха почнали да стават много дълги при обичките. Устните са ми правени, лицето ми е правено, веждите ми са правени. Стигаме до гърдите, и те са завършени. Бицепс, трицепс, надолу паласки, стомах ми е правил няколко пъти хирургът. И стигаме до пениса ”, изреди всичките си интервенции чалга кралят. Скандалният реализатор гостуваше дружно с пластичния хирург доктор Николай Георгиев, при който се разкрасява. Азис предложи на водещия самичък да ревизира размера на мъжкото му достолепие, което на два пъти ремонтира и удължи до внушителните 24 см. „ Ако не отидеш и не пипнеш, съгласно мен ни си същински водещ ”, подкачи доктор Георгиев Николаос и той нямаше къде да бяга, с изключение на да бръкне в гащите на своя посетител.

Дълги години, преди да прибегне до първата разкрасителна процедура, Азис ce cpaмyвaл oт външния cи тип. Един от най-успешните фолк реализатори у нас е уверен, че огромна част от триумфа си дължи освен на гласа си, само че и на визията си. Макар че и на Балканите, и в Русия го видяха, когато бе с наднормено тегло и носеше тежък грим, с цел да прикрива дефектите си, той е безапелационен, че желае да наподобява като мачо и няма да спре с разкрасителните поправки, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР