Не жалете изоставената ергенка Магдалена Томова – оправи се в

...
Не жалете изоставената ергенка Магдалена Томова – оправи се в
Коментари Харесай

Не я жалете! Любовник утеши Маги Томова с джип за 800 000!


Не жалете изоставената ергенка Магдалена Томова – оправи се в живота! 35-годишната шефка на ресторант се похвали с чисто нов супер първокласен джип Мерцедес за близо 1 милион лв..



Провалената финалистка от „ Ергенът “ бе изненада от загадъчен ухажор с грандиозния подарък по изключително сантиментален метод. Маги разгласява видео, в което скъпарското возило я чака в алена панделка и балони във формата на сърце. А вътре върху кожения салон я посрещна голям букет с рози, декорирани с буквата „ М “.



Във видеото отлъчената от Алек Младенов мома не може да скрие страстите си, подбудени от лъскавия подарък, а почитателите й я заливат с въпроси. Кой е мистериозният и великодушен ухажор.

Едно е несъмнено – не е мамин Сашко. Източници на разкриха, че от много време насам Маги излиза със състоятелен предприемач, доста по-възрастен от нея. Красавицата е влюбена и щастлива, а злите езици мълвят, че връзката й е още отпреди да се запише за присъединяване в „ Ергенът “.



„ Love is… worth the wait! Момичета, не се отхвърляйте! “ – „ Любовта си коства чакането “, написа Магдалена тези дни в Инстаграм, намеквайки, че най-накрая е разкрила принца на бял кон. Или по-скоро – на черен Мерцедес…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР