Бяхме посрещнати с отворени обятия, а общността в Санта Барбара

...
Бяхме посрещнати с отворени обятия, а общността в Санта Барбара
Коментари Харесай

Принц Хари: Страхотно бе да видя кралицата, но домът ми е в САЩ - така го чувствам

„ Бяхме посрещнати с отворени прегръдки, а общността в Санта Барбара е страхотна. Но моят дом сега е в Съединени американски щати, по този начин го усещам. "

Признанието е на принц Хари в изявление за Today Show на NBC, а мотивът е, че той и брачната половинка му Меган Маркъл се завърнаха във Англия дружно за първи път от 2020 година насам. Тогава семейството се отказа от титлите и отговорностите си в кралския двор,  напусна страната и се откри в родината на Маркъл.

Хари се срещна с баба си - кралица Елизабет II, в замъка Уинзор, което беше и главната концепция на визитата, съгласно английски медии. 

„ Исках да се уверя, че тя е предпазена и заобиколена от „ верните хора “. Така принц Хари разяснява срещата. „ Беше ужасно да прекарам време с нея, просто беше толкоз хубаво да я видя, тя е в страхотна форма “, описа херцогът на Съсекс. 

Хари и Меган са в Европа за параигрите „ Инвитикус “ в Хага, които ще продължат до края на седмицата. Международното съревнование е самодейност, която Хари стартира през 2014 година в Лондон. Наименованието на надпреварата идва от латинската дума „ Invictus ”, която в превод значи „ непослушен “ или „ несломим “, а игрите включват 10 спорта, в които се състезават някогашни и настоящи военни, ранени или останали инвалиди по време на извършване на службата си.
 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР