Бурни дебати се развихриха за Закона за здравето и евентуални

...
Бурни дебати се развихриха за Закона за здравето и евентуални
Коментари Харесай

Бурни дебати за Закона за здравето в Парламента

Бурни диспути се развихриха за Закона за здравето и възможни промени в него на днешното първо четене. Причината е какво би станало при прехвърляне на пълномощия на здравния министър да взема решения по отношение на ограниченията в пандемията след утрешните промени:

Вирусът се популяризира аерозолно, може да бъде направена инвестиция за пречиствателен уред на въздуха, това ще помогне доста срещу разрастването на грипни епидемии. Както знаем имаме вирус, който е доста неприятен, само че в по-малко степен засягаше децата, разяснява някогашният учебен министър Красимир Вълчев. 

" Върнете децата в учебно заведение, по-страшно е да стоят отвън учебно заведение, в сравнение с този коронавирус, споделяха другите водачи. Ние сме страната с най-вече неприсъствено образование в целия Европейски Съюз, само че вие изиграхте най-благоприятната роля до в този момент, господин Вълчев. Сега се предлага нещо, което няма никаква стойност. Какъвто и уред да сложите, в случай че средата не е стерилна, другато са нелепости, при нехерметизация на средата какъвто и уред от 10 000 лв. да вземете, той не може да прави работа, ще се изхорчат едни пари напразно, съметвам всеки да се съветва с експерти ", коментира Георги Михайлов от Българска социалистическа партия.

Александър Симидчиев от Демократична България продължи: 

" Маските не затрудняват дишането,  а понижават честотата на заразяване, не въздействат върху стопанската система.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР