кадри Инстаграм/Валерия ДаковаМладата изкусителка Валерия, която изненадващо беше отпратена без

...
кадри Инстаграм/Валерия ДаковаМладата изкусителка Валерия, която изненадващо беше отпратена без
Коментари Харесай

Валерия от „Ергенът” пусна брутална снимка с вероятната победителка

кадри Инстаграм/Валерия Дакова

Младата изкусителка Валерия, която изненадващо беше отпратена без роза от „ Ергенът ” преди самия край, продължава да е измежду най-обсъжданите участнички в шоуто. Тя все по този начин насочва провокации към почитателите си в Инстаграм, чийто брой набъбна доста поради телевизионната ѝ популярност.



Моделката разгласява в обществената мрежа две фотоси, на които тя се е излегнала на красива поляна. На едната тя наподобява в блажено успокоение. На другата обаче над нея е надвиснала спортна обувка, която като че ли всеки миг ще ѝ размаже физиономията.

Към обувката е закачен таг с името на Магдалена, която през цялото време е посочена като победителката в сантименталното риалити.

Дали това е намек, че Маги е сгазила всички по пътя си? Това е въпрос на интерпретация. Кадърът обаче за следващ път потвърждава, че Магдалена, Екатерина и Валерия са си близки приятелки и след края на фотосите.



Многозначителната фотография дава поддръжка и на една от версиите за финала на „ Ергенът ” 3. А тя е, че Маги в действителност остава последната годеница на Алек Младенов, само че не получава пръстен, а Ергенът изчезва без нея, проваляйки щастливия край.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР