Бургаският тийнейджър Николай Трингов, който през лятото на м.г. се

...
Бургаският тийнейджър Николай Трингов, който през лятото на м.г. се
Коментари Харесай

На пишман гангстера Николай, вилнял в бургаския "Лазур", му се размина

Бургаският младеж Николай Трингов, който през лятото на м.г. се вживя на разбойник и опита да простреля с газов револвер мъж от ж.к. “Лазур “, се размина с условна присъда, написа "Флагман ".

В края на 2019 година в Районен съд-Бургас се е гледало делото му, в което Николай се е признал за отговорен и сключил съглашение с прокуратурата.

19-годишният бургазлия е приет за отговорен по всички обвинявания – за опасността за ликвидиране на ул. “Раковска “ против Златин Вардев на който споделил: „ Ще ви изтрепя като мишки “, е наказан на пробация от една година.

Същото е наказването и за заканите против мъж в ж.к. “Лазур “, който заплашил с револвер, а най-тежка е присъдата му за изстрела с газов револвер против Васил Темелков на ул. “Копривщица. На бургазлията той е предизвикал лека телесна щета, изразяваща се в трайно намаляване на слуха на лявото ухо, както и синити по тялото поради удара с крайник в региона на дясната мишница.

Предвид нежната му възраст е наложена най-ниската присъда – 1 година и 5 месеца, които са отсрочени за период от три години. Взето е под внимание чистото правосъдно минало и това, че Николай сега приключва образованието си във Вечерната гимназия „ Захари Стоянов “ в Бургас.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР