БулфотоДецата свидетели на смъртта на 14-годишния Иван са в шок.Появиха

...
БулфотоДецата свидетели на смъртта на 14-годишния Иван са в шок.Появиха
Коментари Харесай

Починалото дете в Крумово е получило сърдечен арест при игра на футбол

Булфото

Децата очевидци на гибелта на 14-годишния Иван са в потрес.

Появиха се кошмарни детайлности за смъртоносната покруса с 14-годишно момче в Пловдивско.

Детето от село Крумово е издъхнало при игра на футбол на локалния стадион.

Трагедията станала пред очите на десетки деца, които играели на спортната площадка. Въпреки шока те съумели да докарат на стадиона локалната общопрактикуваща лекарка и да повикат Бърза помощ.

Реанимационните дейности на медиците траяли дълго време, само че за жалост – без триумф. Иван към този момент бил умрял, като първичната причина за гибелта му е сърдечен арест, написа в. „ Телеграф “, цитира Блиц.

„ Синът ми бе доста уплашен. Всичко се е разиграло пред очите му “, показа майката на дете, което е станало инцидентен очевидец на съдбовния случай.

Всичко се е развило в сряда вечерта, към 20:30 часа на локалния стадион. По-малките момчета играели футбол, другите деца просто стояли прави и си говорели, а по-големите играели волейбол. Загиналото момче било част от тези хлапета, които тичали и ритали футболна топка. 

В един миг то се свлякло на земята, поседнало и се оплакало, е му е неприятно. Децата се засуетили към него и му дали да пие вода. Иван пил няколко глътки, само че защото не му минавало, лежащ на тревата. 

Тъй като на терена нямало възрастни, останалите момчета повикали по-големите, които били на волейболното игрище. Един от тях запалил колата и довел локалната лекарка, която незабавно почнала да оказва помощ на Иван.

Екипът на Спешна помощ дошъл бързо, съвсем по същото време с локалната лекарка. И тя, и сътрудниците й създали всичко допустимо, с цел да върнат към живота Иван, само че напъните им били напразни.

На стадиона в Крумово по това време имало най-малко 40-50 деца, които изпаднали в потрес от видяното. 

„ Най-вероятно Иван е имал сърдечни проблеми, които не са били открити на време “, разясниха осведомени. Според близки на умрялото дете то в никакъв случай не се е оплаквало от проблеми със сърцето. Профилактичните прегледи в никакъв случай не са показвали някакви отклонения. „ Бил е здрав, не е имал здравословни проблеми “, разясниха хора от селото. 

До предходната образователна година Иван е учел в локалното учебно заведение в Крумово. Освен него фамилията му има още две деца.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР