БСП са доказали, че не могат да работят за хората.

...
БСП са доказали, че не могат да работят за хората.
Коментари Харесай

Цветанов за Главчев и Караянчева: ГЕРБ просто сменя капитана си

БСП са потвърдили, че не могат да работят за хората. Единственото, което вършат, е да вредят на страната и да я отклоняват от единствения вероятен път пред нея – европейския. Някога чували ли сте ги те да кажат една добра дума за премиера Борисов, който в цяла Европа е на всички места признат и мечтан посетител. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов, който изнесе лекция на тематика „ Обществено-политическата обстановка в страната “ в границите на Националния конгрес на Предприемачи ГЕРБ „ За постоянна страна и развита стопанска система “.

Двудневната конференция се организира в Боровец, а нейни уредници са ПГЕРБ, съдружие „ Граждани за европейско развиване на България “ и фондация „ Ханс Зайдел “.

Цветан Цветанов акцентира, че от опозицията разрушават държавността. „ Те ще продължат да оборват политиките ни с компромати и операции, а не с причини “, добави той.

„ Надеждата на Българска социалистическа партия, че могат да имат управнически мандат на чело с Корнелия Нинова няма да ги напусне. Това е психическото разстройство на една политическа партия, което няма да могат да преодолеят през целия наш 4 годишен мандат, тъй като ГЕРБ ще изкара мандата си до до дъно “, безапелационен бе Цветан Цветанов.

По думите му Българска социалистическа партия не могат да предложат действителни политики и решения и филмът на Елена Йончева е бил следващата операция.

Зам.-председателят на ГЕРБ подсети, че след президентските избори предходната година, ГЕРБ и министър председателят Борисов са взели тежкото и непопулярно решение да подадат оставка.

„ Представяте ли си какво щеше да стане, в случай че бяхме останали на власт тогава – опозиционните сили щяха да се радикализират и стабилността на страната в навечерието на европредседателството щеше да е под въпрос “, разяснява Цветанов и регистрира, че в последна сметка е било взето вярното решение.

„ Трябва да благодаря и на всички наши структури в страната, които подходиха с изключителна мотивация и предпочитание към това тестване за ГЕРБ “, добави той.

„ Преди два дни също взехме доста тежко решение. Димитър Главчев подаде оставка като ръководител на Народното събрание. Искам да подчертая, че това бе негов персонален акт, с който той потвърди, че е виновен политик, за който егото не е по-важно от парламентаризма. Той, като всеки един естествен човек, се поддаде на страстите си и позволи неточност. Делян Добрев също като него стана жертва на нападателния метод на опозицията “, показа Цветанов.

Той разяснява, че от ГЕРБ не са отхвърлят от председателския пост в Народното събрание, а просто сменя капитана си. „ Представяте ли си какво обръщение щяхме да отправим към европейските си сътрудници, в случай че идната седмица ръководителят на Екологичен потенциал Антонио Таяни беше приказвал пред полупразна пленарна зала? С какви очи след това можехме да кажем, че сме част от мощна и обединена Европа? “, попита ръководителят на ПГ на ГЕРБ и разяснява, че с избора на Цвета Караянчева за правоприемник на Главчев напрежението в Народното събрание е било потушено и той е траял обикновено работата си.

Цветан Цветанов показа, че през вчерашния ден е бил в Бургаско, където е взел участие в разпределението на 419 електроуреда, закупени с помощта на 100-те хиляди лв., които ГЕРБ подари от партийна си дотация в помощ на потърпевшите от наводненията семейства в региона.

„ Хората идваха при мен и споделяха следното: от опозицията се изявяват като морални съдници и настояват, че няма страна. „ Когато обаче се случи бедствието, вие бяхте до нас. Държавата пристигна и ни оказа помощ да възстановим вредите и да преодолеем напрежението “.

„ Румен Радев сподели, че евродокладът е витиеват. Очевидно е пропуснал какво се загатва в него, а точно, че политическата неустойчивост по време на служебното държавно управление е спряло провеждането на промени “, подсети водачът на ПГ на ГЕРБ.

Той анонсира, че ГЕРБ стартира усилена подготовка за европейските избори след година и половина, с цел да потвърди, че е заслужен член на европейското семейство. По думите ми евродепутатите ни са страхотни хора и политици и работят само в полза на страната. „ Да сте чули Българска социалистическа партия в миналото да приказват за Западните Балкани? Те приветстваха ли подписването на исторически контракт за добросъседство с Македония? “, попита Цветан Цветанов.

Той се обърна към бизнесмените от ГЕРБ и ги прикани да бъдат все по този начин инициативни. „ Само по този начин ще успеем да разтеглим периферията за поддръжка към ГЕРБ “, добави Цветан Цветанов. Той акцентира, че ГЕРБ е номер едно и ще остане номер едно. „ Това е по този начин, тъй като единствено ние можем да покажем действителните резултати от нашите политики “, безапелационен бе зам.-председателят на партията.

„ В момента име дефицит на квалифицирана работна ръка и по тази причина приоритет на държавното управление на Бойко Борисов е образованието. Ние непрестанно усилваме парите в бранша, тъй като можем да се го позволим с помощта на по-добрата събираемост и икономическия растеж “, посочи Цветан Цветанов.

Той разяснява, че в последно време за зачестили пътнотранспортните катастрофи и като причина за това уточни проблемите с пътната инфраструктура тук-там и балканският нрав на водачите. „ Каквото зависи от страната ще продължим да го вършим, а точно – ремонт на пътищата. Искам обаче да помоля водачите – бъдете по-търпеливи и не подценявайте обстановката “, прикани зам.-председателят на ГЕРБ.
 5-1  4-2  3-3  2-2  1-2  цветан цветанов, ангелкова
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР