БСП регистрира в ЦИКлистата си с кандидати за изборите за

...
БСП регистрира в ЦИКлистата си с кандидати за изборите за
Коментари Харесай

БСП регистрира в ЦИК листата си с кандидати за евродепутати

Българска социалистическа партия записва в ЦИК листа та си с претенденти за изборите за Европейски парламент.

" Това е листа та зад мен – млади и опитни, борбени. Изпращаме хора, които ще пазят българския интерес. Искаме да сме равноправни с другите европейски страни. Да се спре наклонността на България да се гледа като на втора употреба страна членка ", съобщи Корнелия Нинова , предава Българска национална телевизия.

От социалистическата партия се работят за преразглеждане на зелената договорка, равнене на земеделските дотации и пълноправното участие на България в Шенген.

" Ще се борим да не се одобри решенията в Европа да се вземат с болшинство, а не единомислещо. Това значи дребните страни да бъдат изхвърлени от вземането на решенията. Давам ви единствено няколко образеца за политика, която нашите представители ще отстояват там. С едно изречение: Достойна България в мирна Европа ", уточни Нинова .

Според водача на Българска социалистическа партия осъществяване на избори 2 в 1 ще докара до по-висока изборна интензивност.

Водач на евро листа та на Българска социалистическа партия е Кристиан Вигенин , следван от Румен Гечев, Цветелина Пенкова, Вяра Емилова, Филип Попов, Александър Симов и Гергана Алексова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР