Брутално изнасилване и убийство на шестгодишно дете бе извършено в

...
Брутално изнасилване и убийство на шестгодишно дете бе извършено в
Коментари Харесай

Брутално изнасилване и убийство на 6-годишно дете разтърси Индия

Брутално обезчестяване и ликвидиране на шестгодишно дете бе осъществено в Индия, в северния щат Харяна, заяви Би Би Си.

Тялото на момиченцето било намерено покрай дома му.

Детето е било насилено в нощта на 8 декември.

Степента на пострадванията по тялото му ужасиха индийците, които си спомниха за ужасяващото обезчестяване в рейс на 23-годишна студентка в Делхи през 2012 година, което предизвика всеобщи митинги. Те принудиха държавното управление да предложи по-тежки санкции при обезчестяване, в това число смъртно наказване. Въпреки това бруталните полови набези против дами и деца не престават.

Майката на детето прикани за правораздаване. Минали са 24 часа, а към момента никой не е бил хванат, съобщи тя.

Полицията разпитва няколко души за закононарушението, само че няма повдигнати обвинявания. Тримата са родственици на брачна половинка ѝ.

Правителството образува специфичен проверяващ екип, тъй като публичният напън над управляващите да заловен отговорните пораства и към този момент провокира митинг в селото. Към него с изключение на локалните хора към него се причислиха и политически водачи.

Семейството на момиченцето упорства за федерално следствие, тъй като не има вяра на локалната полиция.

Бащата на детето споделя, че бил на работа в нощта на насилието. Когато брачната половинка му се събудила на идната заран, видяла, че една от дъщерите им липсва. Двойката има още три други деца - двама синове и една щерка.

Семейството на момиченцето в началото отхвърляше да кремира тялото му, до момента в който убийците не бъдат хванати. В последна сметка те склониха на заравяне, откакто полицията ги увери, че скоро ще арестуват причинителите. Семейството им сложи ултиматум да го създадат до 11 ч. във вторник. Ако това не се случи, околните заплашват да провокират огромен митинг.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР