Принц Хари и Меган Маркъл са готови да разкрият следващия

...
Принц Хари и Меган Маркъл са готови да разкрият следващия
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл разкриват следващия етап от своя „фалшив кралски“ живот сега. Присъдата за турнето в Нигерия е в сила

Принц Хари и Меган Маркъл са подготвени да разкрият идващия стадий от своя „ подправен кралски “ живот след оценка на триумфа от неотдавнашното им турне в кралски жанр.

Семейство Съсекс към този момент чертаят проекти за сходни пътувания, откакто останаха разчувствани от приема и отразяването на неотдавнашното им тридневно посещаване в Нигерия. Това се случва, откакто двойката прекара последните няколко години, концентрирайки се върху живота в родните на Меган Съединени американски щати, където отглеждат двете си деца.

Но в този момент наподобява, че двойката гледа към допустимо завръщане в Африка измежду идващите си пътувания по цялото земно кълбо. Източник, непосредствен до двойката, сподели пред Mirror: „ Херцогът и херцогинята имат други планувани пътувания за остатъка от годината. Те се надяват да могат да споделят повече детайлности през идващите седмици. Определено е допустимо да се върнат в Африка за още обиколки по-късно. "

Хари, 39, и Меган, 42, пътуваха до Нигерия, с цел да поддържат самодейностите на своята фондация...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР