Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк бяха златната двойка на американската

...
Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк бяха златната двойка на американската
Коментари Харесай

Бритни Спиърс е била принудена да направи аборт, защото Джъстин Тимбърлейк не искаше да става баща

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк бяха " златната двойка " на американската поп сцена от края на 90-те години.

Връзката им се следеше от всички медии и почитатели, а раздялата им през 2002 година разпали голям брой спекулации и тълкувания на " скрити " послания в песните им (като " Cry Me a River " ).

20 години по-късно обаче Бритни Спиърс е подготвена да разкрие действителните контузии, които е претърпяла по време на живота си с Тимбърлейк.

В новата си биографична книга " The Woman in Me " певицата за първи път споделя, че е била принудена да направи аборт, откакто е забременяла от тогавашния си другар.

" Беше изненада, само че за мен не беше нещо трагично. Обичах Джъстин толкоз доста. Винаги съм очаквала, че един ден ще имаме семейство. Просто това щеше да се случи доста по-рано, в сравнение с съм си представяла. Но Джъстин несъмнено не беше благополучен от бременността.Той сподели, че не сме подготвени за бебе в живота си и че сме прекомерно млади ", написа в фрагмент от книгата, който е оповестен от списание " People ".

Спиърс и Тимбърлейк станаха двойка през 1999 година, когато тя е на 17, а той на 18 година, само че познанството им датира от много по-рано - и двамата са част от състава на " The Mickey Mouse Club ", от който потегля кариерата на бъдещи звезди като артиста Райън Гослинг и Кристина Агилера.

Когато раздялата им настъпи през 2002, двамата бяха 21-годишни, на върха на международната популярност.

" Ако решението зависеше единствено от мен, в никакъв случай нямаше да го направя. Но Джъстин беше толкоз сигурен, че не желае да става татко ", написа Бритни Спиърс.

Тя дефинира аборта си като едно от най-мъчителните прекарвания в живота си.

Бритни Спиърс стана майка на две момчета, родени от брака ѝ с Кевин Федърлайн през 2005 и 2006. Година по-късно се случи психиатричното ѝ разстройство, поради което беше сложена под правосъдно настойничество, траяло цели 13 година

През 2011 година Джъстин Тимбърлейк се ожени за актрисата Джесика Бийл, от която има две деца на 8 и 3 година

До момента той не е коментирал изказванията в записките на Бритни Спиърс, които ще излязат по книжарниците на 24 октомври.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР