Британският премиер Борис Джонсън се готви да проведе най-голямата правителствена

...
Британският премиер Борис Джонсън се готви да проведе най-голямата правителствена
Коментари Харесай

Дейли телеграф: Борис Джонсън се готви за най-голямата пропагандна кампания след Втората световна война

Британският министър председател Борис Джонсън се готви да организира най-голямата държавна пропагандна акция след Втората международна война в опит да сплоти обществеността зад проекта си за Брекзит, заяви през днешния ден лондонският в. " Дейли телеграф ", представен от ДПА и Българска телеграфна агенция.

Новото консервативно държавно управление на Джонсън ще отдели през идващите три месеца към 100 милиона паунда (123 милиона долара) за реклама, като значима част от акцията, написа изданието като цитира неназовани държавни източници.

Посочва се, че самодейността ще е " най-голямата рекламна акция от Втората международна война, с цел да се приготви Англия за Брекзит без договорка, с невиждани маркетингови акции посредством билбордове, по радиото и малкия екран ".

Първият министър на Шотландия Никола Стърджън, която би трябвало да се срещне с Джонсън по-късно през днешния ден, написа в Туитър, че финансирането на акцията е " позорно пилеене на пари ".

Правителството на Джонсън работи, предполагайки, че Англия ще напусне без договорка, написа през вчерашния ден във в. " Сънди таймс " държавният министър Майкъл Гоув.

Гоув, който е отпред на подготовката за излизане без договорка, уточни, че целият уред на държавното управление работи с всички сили ", за Брекзит без съглашение.

Финансовият министър Саджид Джавид написа през вчерашния ден във в. " Сънди телеграф ", че държавното управление ще финансира една от най-големите акции за обществено информиране ", с цел да приготви хората и бизнеса за Брекзит без договорка. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР