Братята Уилям и Хари прекараха по-голямата част от 2020 г.

...
Братята Уилям и Хари прекараха по-голямата част от 2020 г.
Коментари Харесай

Бъдещите отношения на Уилям и Хари може да зависят от тези две събития през 2021

Братята Уилям и Хари прекараха по-голямата част от 2020 година на разнообразни континенти поради рестриктивните мерки при пътешестване поради пандемията от ковид. Тази година обаче се чака двамата още веднъж да се срещнат очи в очи на най-малко две огромни събития – а методът, по който протекат те, може да бъде доста индикативен за развиването на връзките сред принцовете .

В скорошна графа за Daily Mail кралският сътрудник Ребека Инглиш разсъждава върху тяхната връзка. Според нея „ лакмусовата проба “ за двамата ще бъде 100-ият рожден ден на херцога на Единбург през юни, последван от откриването на монумент на починалата майка на Уилям и Хари, принцеса Даяна, в двореца Кенсингтън.

Очаква се Хари да участва и на двете събития , в случай че въобще е допустимо, а погледите на кралските наблюдаващи ще бъдат вперени в отношението на принцовете един с различен , пишат от.

„ Ако двамата братя могат да се оправят с това, тогава имаме вяра “ , изяснява вътрешен човек.

Докато неотдавна източници твърдяха, че прекарванията към спонтанния аборт на Меган Маркъл са сближили нея и брачна половинка ѝ с членовете на кралското семейство, въпреки и на огромно разстояние едни от други, обтегнатите връзки сред принц Уилям и принц Хари се обсъждаха от известно време.
 Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “
Единственият коментар от първо лице пристигна от принц Хари, който в изявление за документалния филм на ITV „ Хари и Меган: Африканско странствуване “ през октомври 2019 година удостовери, че той и Уил са „ на разнообразни стадии “.

„ При част от тази роля, част от тази работа и натиска, под който е това семейство... случват се такива неща “, сподели той пред журналиста Том Брадби. „ Но вижте, ние сме братя. Винаги ще бъдем такива. “

Намеквайки за слуховете, херцогът на Съсекс тогава посочи още:

„ В момента сигурно се намира на разнообразни стадии, само че аз постоянно ще бъда до него и доколкото знам, той постоянно ще бъде до мен. Не се виждаме толкоз, колкото преди, тъй като сме доста заети, само че аз го обичам доста. По-голямата част от нещата се основават от нищото, само че като братя при нас е тъкмо както споделих – имаме положителни дни, имаме и неприятни дни. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР