Брад Пит и Инес де Рамон изглежда са преживяли неудобна

...
Брад Пит и Инес де Рамон изглежда са преживяли неудобна
Коментари Харесай

Когато Брад Пит и гаджето му се натъкнат на роднините на Анджелина Джоли

Брад Пит и Инес де Рамон наподобява са претърпяли неуместна обстановка при последното излизане като двойка в Бевърли Хилс. 60-годишният артист участва с приятелката си на откриването в изложба Gagosian на изложбата на нейния шеф Бенет Милър.
 Брад Пит и Инес де Рамон - новите общи проекти на двойката
Брад Пит и Инес де Рамон към този момент имат общи проекти

Все по-близки и влюбени

За негов шанс обаче Брад Пит се натъкна на бащата на някогашната му жена Анджелина Джоли - Джон Войт и брат ѝ Джеймс Хейвън. " Много хора видяха какъв брой неловко е за Брад да бъде в същата стая със фамилията на Анджелина, а това не е огромно пространство ", разкрива свидетел пред американския вестник Sun.

" Казаха ми, че Джеймс бил другарски надъхан и разпознал Брад, само че не ги видях да приказват ", продължава източникът. " Те бяха най-вече уединени по време на събитието, разговаряйки с другари. "

Присъстващите виждат момента, в който Брад Пит желае " земята да го погълне ", тъй като по думите им си е личало, че артистът сигурно не е бил наясно, че някогашният му тъст и някогашният му зет ще участва на изложбата. От Hola пишат, че носителят на Оскар за " Имало едно време в Холивуд " и приятелката му са се държали учтиво, като разпознават 85-годишния Войт и 50-годишият Хейвън. Но по този начин и не са създали опит да ги поздравят.
 Когато Брад Пит е бил мръсният съквартирант на Джейсън Пристли
Мръсните (в дословен смисъл) секрети на Брад Пит

Аромати от старите ленти

Пит избра за случая кафяво кожено яке, поло тениска, дънки и ботуши, а Инес де Рамон беше облечена с потник, бежова жилетка и кожени панталони. На откриването на изложбата участва и някогашният брачен партньор на Бритни Спиърс Сам Асгари, който изиска да се снима с Брад Пит и показа фотографията с почитателите си. След фотографията с Брад някогашният на поп принцесата се доближава от другата страна на галерията, където е забелязан да беседва с брата и бащата на Анджелина Джоли за известно време.

Преди време Джон Войт приказва за проблемите на Брад Пит, които скапаха връзката му с Анджелина Джоли. Звездата от " Рей Донован " означи през април 2021 година, че някогашният му шурей е имал " усложнения с алкохола ". " Надявам се, че той ще се погрижи за нещата и се апелирам за него ", добави тогава звездата от " Среднощен каубой ", добавяйки че " Децата се оправят по най-хубавия метод. "

Що се отнася до Джеймс Хейвън, той е доста деликатен към сестра си, откогато тя и Брад Пит оповестиха раздялата си през септември 2016 година През първите месеци от развода им той отиде да живее с нея и шестте деца на двойката. И той постоянно е до Анджелина, когато тя има потребност от него.
 Снимка 649610

Американският артист и продуцент приказва обществено за тясната връзка, която го сплотява с Анджелина в подкаста 90who10, заявявайки, че след раздялата ѝ е почнала огромна смяна за него, с цел да отбрани както сестра си, по този начин и децата ѝ.

" Промених живота си по този начин, че да могат да разчитат на мен постоянно и във всяка една обстановка. Искам да бъда до тях през каквото и да минават ", разкри Хейвън, който се трансформира в нещо като татко за Мадокс, Захара, Пакс, Шайло, Вивиън и Нокс, откакто Брад Пит явно към този момент не поддържа непрекъсната връзка с неговите деца.
 Анджелина Джоли и брат й Джеймс Хейвън - най-голямата поддръжка за актрисата
Братът на Анджелина Джоли има какво да каже

Но го прави прекомерно рядко

Мадокс няма никакъв контакт с татко си след кавгата, която претърпява в самолета, която провокира раздялата на родителите му. Захара отстрани Пит от фамилното си име, а Пакс назова татко си " глупак от международна класа " в известие за Ден на бащата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР