50-годишната Нана Гладуиш е доволна, че на тази възраст е

...
50-годишната Нана Гладуиш е доволна, че на тази възраст е
Коментари Харесай

Нана се моли за здраве от Маями

50-годишната Нана Гладуиш е удовлетворена, че на тази възраст е съумяла да реализира вътрешна естетика и нравствен мир. Освен това е щастлива от обстоятелството, че най-близките й и скъпи хора – брачният партньор й Джонатан и синът й Джейсън, са до нея.

„ Има дни, в които се усещам като на 100 година, други, в които се държа като на 15 година, и такива, в които просто споделям „ благодаря ”! Днес е един от тези дни. Благодарна съм, че го имам и се апелирам да съм здрава, с цел да има и други такива дни! ”, разяснява някогашната водеща на „ Съдебен спор ”.

 

Както е известно преди няколко месеца Нана заряза работата си в малкия екран, с цел да последва брачна половинка си Джонатан в Съединени американски щати. Към днешна дата фамилията й живее в Маями. Причината, заради която се решили на значимата стъпка да се пренесат да живеят в Америка е, че желали по-добро бъдеще за сина им. 

 

Блондинката, която два пъти пребори рака, живее в голяма къща и се радва на разкош в Америка. Известно е, че мъжът й е милионер, въпреки че тя не обича да парадира с материалните им благоприятни условия. Любимото занятие на съпрузите през свободното им време е да разпускат на яхта с другари. Често компания им прави и синът им Джейсън, който е в тийнейджърска възраст.

 

Преди да заживеят непрекъснато в Маями, Нана и Джонатан няколко пъти са пътували до такава степен на отмора. Толкова им харесала ситуацията и топлият климат, че решили да останат. Те решили, че синът им ще има по-големи благоприятни условия за развиване в Съединени американски щати. Той от дребен се занимава професионално с тенис и нееднократно е печелил влиятелни купи. Към днешна дата младежът учи в първокласен лицей.

 

„ В началото мислех, че ще ми е мъчно да привикна надалеч от България, само че в този момент се влюбих в Маями. Харесва ми и климатът, а и знам, че тук можем да осигурим положително бъдеще за Джейсън “, коментирала е русокоската.

 

Гладуиш дълги години се изявява като водеща на предаването „ Съдебен спор ”. Телевизията беше нейна пристрастеност и не я изостави даже когато водеше сложната борба с рака. Нана не страда от липса на финансови благоприятни условия, само че любовта към работата й я държеше на екран. В един миг обаче реши, че е по-добре да отвори нова страница от живота си.

 

Щафетата като водеща на „ Съдебен спор ” пое футболната брачна половинка Ромина Тасевска, която преди се подвизаваше като коментаторка в предаването „ На кафе ”. Някои фенове още не могат да свикнат с смяната, само че по този начин или другояче, тя към този момент е реалност. След напускането си Нана пожела триумф на своята заместничка.

 

Гладуиш постоянно е била доста близка с аудиторията и е говорила намерено за заболяването си. За пръв път тя бе диагностицирана с подлото заболяване през 2012 година След дълго и мъчно лекуване съумя да реализира ремисия, само че ракът се завърна още веднъж през 2017 година За живота й се бореха лекари и в България, и Израел. Нана мина през интервенции на гърдите и на яйчниците, както и през химиотерапия. „ На поддържаща терапия съм, която продължава “. Тя се прави 10 години, а от време на време и до края на живота “, откровеничи Нана. И добавя, че постоянно ще се води високорисков пациент и няма по какъв начин да бъде изцяло спокойна за здравето си. Пътят, който към момента изминава, е дълъг и бодлив. Коварните злокачествени формирания предизвикаха гибелта на баба й, на татко й и на сестра й.

 

„ През 2012 година ми откриха рак на гърдата. След като прекосих сполучливо лекуване, пет години всичко беше отлично, само че от много време вардя нещо в загадка. Сега пристигна време да го споделя с вас. Отново имам рак. Този път на другата гърда ", показа Нана в ефира на предаването „ Съдебен спор ”, откакто заболяването се отключи за повторно.

 

През цялото време на лекуването Гладуиш демонстрираше забележителна воля и като че ли нищо не успяваше да я пречупи. Тя не има вяра в нелепостите, че е станала и жертва на проклинание или черна магия. Убедена е, че доста хора минават през сходни тествания, с цел да научат житейските си уроци. Нана се старае да мисли положително и макар тежките моменти, продължава да има вяра в щастливия завършек на своята история.

Инфо: Уикенд

Тагове: Нана Гладуиш Джонатан Гладуиш Джейсън бъдеще тенис „ Съдебен спор “ Ромина Тасевска
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР