Общо четирима са приети за лечение от днешната катастрофа по

...
Общо четирима са приети за лечение от днешната катастрофа по
Коментари Харесай

Подробности за мелето при "Маказа"

Общо четирима са признати за лекуване от днешната злополука по основния път от Кърджали към граничния контролно пропускателен пункт (ГКПП) „ Маказа ", в региона на момчилградското село Върхари. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Многопрофилната болница за интензивно лекуване (МБАЛ) „ Д-р Ат.Дафовски ", където потърпевшите са превозени.

Трима от тях са настанени в Отделението по анестезиология и интензивно лекуване на кърджалийската болница. Те са деца на седем и на 12 години, и жена на 55 години. Четвъртият – момиче на 17 години, е превозено за лекуване в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) – Пловдив.

От МБАЛ „ Д-р Ат.Дафовски " показаха също, че все още общото положение на настанените за лекуване при тях е устойчиво.

Българска телеграфна агенция напомня, че злополуката в региона на момчилградското село Върхари бе сред три автомобила с три разнообразни регистрации, една от които румънска. Сигнал за случая бе подаден в 8:45 часа.

От идването на полицията на местопроизшествието до следобедните часове придвижването по основния път се извършваше по маршрут от спирка „ Джебел " през Момчилград и село Градинка. Работата по изясняване аргументите за случая продължава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР