Съгражданите на Борис Дали коментират, че той все още живее

...
Съгражданите на Борис Дали коментират, че той все още живее
Коментари Харесай

Любовницата на Борис Дали отглежда сама сина им

Съгражданите на Борис Дали разясняват, че той към момента живее при родителите си в родния си Бобов дол. Новата жена в живота му, която години наред бе със статут на държанка, а неотдавна го подари със наследник, живее в София. Веси отглежда сама бебето, на което е дала име Калоян, а бащата – Борис Дали, ги навестява понякога, само че пък другояче признал детето и даже направил два купона, с цел да почерпи за появяването на новата рожба.

 

През преобладаващата част от времето обаче, артистът е в родния си Бобов дол, където върти всевъзможни действия с изключение на музикалната сцена. До София отскача за участия или когато има присъединяване в покрайнините, само че това е необичайност, защото уговорките му, са най-вече в провинцията.

Изглежда Веси, за която се знае, че е била сервитьорка, най-сетне е съумяла да омагьоса Борис Дали и да забременее от него, само че пък за момента към момента не е съумяла да свие гнездо с бащата на отрочето си. Не е загадка, че артистът не би живял на друго място, с изключение на в родния си град, където развива бизнеса си. Не излиза наяве обаче за какво Веси не е поискала да живее при него. Не е изключено, тя да не е одобрявана от родителите му и това да е повода, налагаща да стои настрани от фамилията му. Да не пропущаме и обстоятелството, че в Бобов дол живее и формалната му брачна половинка, която отглежда двамата му синове.

 

За никого не е загадка, че Борис Дали е със слаби ангели. Запознати издават, че връзката му с Веси, която е родом от Харманли, датира от 7 години. По време на фамилния му живот с Лили, тя бе негова държанка. В последна сметка обаче брачната половинка на артиста не устоя на непрекъснатите му и безбройни забежки, в това число и с певици и фамилията им се разпадна. Към днешна дата тя му е гневна и не желае да го вижда даже на фотография.

Инфо: Уикенд

Тагове: Борис Дали развод жена любовница син певец
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР