Бойко Борисов престана да е човек от народа. Момчето от

...
Бойко Борисов престана да е човек от народа. Момчето от
Коментари Харесай

Радан Кънев: Борисов живее в розови облаци, спря да бъде човек от народа

Бойко Борисов престана да е човек от народа. Момчето от Банкя се качи по стълбата на Смирненски някъде високо, в този момент живее в розови облаци и хората станаха богати в очите му. 

Това сподели зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев по bTV. Понеже аз пък слязох по тази стълба и мога да го уверя, че хората не са богати и не са удовлетворени, добави той.

Според Радан Кънев по значимите въпроси ГЕРБ и Българска социалистическа партия гласоподават дружно. „ Това взаимно крякане и основаване на подправена борба сред тях урежда отлично и двете партии ”, акцентира той.

Във връзка с обединяването сред ДСБ и „ Да, България ” Кънев уточни, че това е натурален развой, който е трябвало да се случи преди последните избори. Тогава не се случи, само че най-нормалното е да се случи в този момент, означи Кънев.

„ Сложени са основите на едно доста съществено обединяване. Много е значимо да дефинираме, че то е опозиционно на Борисов, изрично отхвърля даже мисълта, че Българска социалистическа партия може да бъде позволена във властта в България и е с ясни десни позиции ”, добави той.

Според него огромният неуспех на Реформаторския блок е, че не се е трансформирал в единна групировка.

В момента у нас липсва правораздаване. В България няма частна благосъстоятелност. Няма я на село, където хората не могат да си опазят реколтата, добитъка и кокошките. Няма я на най-високите равнища на бизнеса – бизнеса го краде непосредствено страната и свързани с нея олигарси. Няма израстване съгласно заслугите, а съгласно партийни, роднински и прочие неестествени за дясното, за демократичното общество процеси ”, разяснява Радан Кънев.

„ Борисов от 10 година господства българската политика. Боя се, че моделът е по-стар от него, само че той го трансформира в модела „ Борисов ”, в случай че желаете модела „ Борисов – Пеевски ”, добави Кънев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР