Бойко Борисов чества днес 60-годишен юбилей. Денят на премиера започна

...
Бойко Борисов чества днес 60-годишен юбилей. Денят на премиера започна
Коментари Харесай

Поезия, сълзи и ракети за ЧРД на Бойко! И Тато би му завидял за култа към личността му. Богоравен! Най-голямата фенка му написа стих: Роден си от всемирния...

Бойко Борисов празнува през днешния ден 60-годишен празник. Денят на премиера стартира с наблюдаване на образователни стрелби на полигона в Шабла, откакто в сряда към този момент набра скорост с посещаване на военно обучение на полигона " Ново село ", написа Mediapool.bg.

``
реклама

На рождения си ден той се отдаде на философско-политически разсъждения за мира и войната, до момента в който почитателите му, окъпани в сълзи от наслада, го засипват с пожелания. Този път поетесата Мари Хигелс, известна фенка на Борисов, му посвети не едно или две, а цели три стихотворения. Те са антология на творчеството ѝ за рождените дни на премиера в последните три години.

През 2016 г. Mediapool публикува част от поезията на Хигелс, отдадена на Борисов и неговите рождени дни. Тогава стихотворенията бяха единствено две, само че в този момент, въпреки всичко, става дума за кръгла годишнина и публикуването на антология звучи подходящо.

 

Ето по какъв начин част най-запалените почитатели на Борисов му честитят празника (запазен е истинският правопис):

 

Стефи Иванова : " Не мога да спра сълзите на наслада, горделивост и екстаз, благодаря Ви, ВЕЛИКИ БЪЛГАРИНО, магнит с ВЕЛИКИТЕ СИ ДЕЛА ЗА НАРОДНАТА ОБИЧ!!! КОМПЕТЕНТЕН във всяка сфера!!!

 

Dora Davidkova : Честит Рожден Ден,Господин ПРЕМИЕР! Да сте ни жив и здрав за положителното на българите! БОГ да ви пази и да усмирява враговете Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!

Данчо Маринов : " Бате, празнувай си рожденния ден, стига си работил и на него!!! Хайде наздраве, за твое здраве!!! Сега с кафе тази вечер ще пия една ракийка за теб!!! "

Valeri Vasilev : " 4RD mnogo zdrave "

 

Мони Монев :  " ЧРД!!!Другото го знаИш!! здрав,прав и Корав!!!
Звънят " Свидетели на Йехова " на една къща в Банкя и питат:
- Здравейте! Искате ли да поговорим за Господ?
- Да! А какво желаете да знаете за мен? - дал отговор Бойко Борисов.... "

Има и хора, които се тормозят за физическото оцеляване на премиера.

Йордан Ивов Стоянов : " Честит Рожден Ден Г-н Борисов!!! Желая ви доста Дълголетие и не пийте вода на открито. Попитайте някой за какво "

 

Тук там из Фейсбука на премиера има и постинги на не чак толкоз удовлетворени от него жители, само че те са малцинство. Публикуваме един от по-умерените критици, който впечатлява с двойнствения смисъл на пожеланието си:

 

Дина Рудзка : " Стига с тоя популизъм, бе Бойко! Оди си пий ракията някъде на сянка. Честит Рожден ден! С благопожелание да ти се случи това, което си предизвикал на народа ".

Нищо и никой обаче не може да се съпоставя с възхищението, бликащо от стихоплетничката  Мари Хигелс . Тя е известна с това, че постоянно твори нощем, преди Слънцето да изгрее за рождения ден на премиера. Ето какво написа Хигелс:

" Добро утро на 13 юни! В този специфичен ден да си пожелаем да бъдем мощни, с цел да побеждаваме злото, впримчило България в мрежите си! И в тази световна борба да поддържаме постоянно днешния рожденик Бойко Борисов, който поставя огромни старания да ни извади от черните мрежи на мракобесието! Ние сме мощни с любовта си към положителното, към правдата, към истината! Бог е с нас и ни закриля! (сърчице) Стиховете са от рождените дни на Борисов през последните няколко години, като стартират с днешното... (сърчице)

Ето и последното ѝ стихотворение дружно с увода към него. То е написано в 1.17 часа на 13 юни.

" Честит юбилеен рожден ден, Генерале! Бъдете здрав, бъдете обичан и закрилян от цялата галактика! Ние всички имаме вяра, че ни водите към най-големия напредък
на нашата обичана България!
-----
Годишнина значима чества
животът ти - извор на мощ.
Духът ти със порив невиждан
избавя сърцата унили.
Зачеркваш със хъс неограничен
злъчта на злините заразни.
Добрите със плам те обичат,
тъй като не сееш омрази.
Роден от покоя общочовешки,
ти с взор отключваш огньове,
оставящи блестяща следа
в душите, за полет подготвени.
Градиш висина...И, несъмнено,
в мъка мракът се мята.
С неистини желае истина да бори,
хибридно сънува преврати...
А ти си в напредък, Командоре!
Виж тролът по какъв начин гледа втрещено.
Торнада му спуска от горе
взривената наша галактика.
Тя желае да водиш безброя
по нейните пътища златни.
Безценна е ролята твоя -
с морал да облъчваш играта.
Затуй, че си свръх-отговорен,
благополучен хоризонтът е блеснал!
Когато със обстоятелства приказваш,
ти даваш крила на напредъка.
С усмивка празнувай! Честито!
Бъди от обич преобсебен!
Наздравица подвигат звездите
за звездната мощ във тебе! "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР