Ботев Пловдив изпрати писмо до Локомотив Пловдив във връзка с

...
Ботев Пловдив изпрати писмо до Локомотив Пловдив във връзка с
Коментари Харесай

Ботев поиска повече билети за дербито с Локомотив

Ботев Пловдив изпрати писмо до Локомотив Пловдив по отношение на идното дерби от 9-ия кръг на efbet Лига Ето и наличието на писмото:

"Във връзка с идното Дерби на Пловдив сред тимовете на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив от 9-ия кръг на Първа лига се обръщаме към Вас с въпрос по отношение на броя билети, които ще бъдат отпуснати на почитателите на Ботев Пловдив.
Осъзнаваме тежките времена на COVID-19, в които живеем и потребността от съблюдаване на противоепидемични ограничения. В същото време, футболът е за почитателите и е належащо да се откри най-хубавото решение, с цел да може последователите на двата отбора да се насладят на Дербито и да поддържат своите обичани тимове.
Решението за броя билети зависи напълно от тима на Локомотив Пловдив и в тази ситуация противоепидемичните ограничения няма по какъв начин да бъдат опрощение за невисок брой билети за почитателите на Ботев Пловдив.
Най-добрият образец за това, че решението зависи напълно от Локомотив Пловдив, е изиграният мач от 7-ия кръг на Първа лига сред тимовете на Локомотив Пловдив и Левски София.
В посочения мач, при настоящите и сега противоепидемични ограничения, в бранша на гостуващия тим имаше над 1000 почитатели. Ние считаме за обикновено решение, в името на феърплея, същият брой почитатели да бъде позволен в бранша за посетители и на Дербито на Пловдив.
Всякакво друго решение и ощетяване на нашия тим и нашата аудитория би означавало, че гостуващите тимове не са сложени при равни условия на стадион "Локомотив ".
Надяваме се на правилно отношение в името на Дербито на Пловдив и мачът да бъде решен на зеления терен. Нека почитателите се насладят на дербито, а по-добрият тим на терена да победи и да зарадва своите последователи.
Информираме Ви, че кореспонденцията ще бъде обществена и писмото ще бъде оповестено в нашите публични осведомителни канали.

С почитание,
Даниел Серехидо - изпълнителен шеф на ПФК Ботев АД ", написаха "жълто-черните "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР