Boston Consulting Group (BCG) постави Xiaomi в своя списък 50-те

...
Boston Consulting Group (BCG) постави Xiaomi в своя списък 50-те
Коментари Харесай

Xiaomi е в списъка „50-те най-иновативни компании за 2022 г.“ на BCG

Boston Consulting Group (BCG) сложи Xiaomi в своя лист „ 50-те най-иновативни компании за 2022 година ".Признанието удостоверява уговорката на Xiaomi да се стреми към софтуерни нововъведения и да затвърждава своите благоприятни условия за проучване и развиване. През второто тримесечие на 2022 година разноските за научноизследователска и развойна активност доближиха 3,8 милиарда RMB, което е нарастване от 22,8 % на годишна база.

На събитие за показване на артикули на Xiaomi през август Лей Джун, създател, ръководител и основен изпълнителен шеф на Xiaomi Group, показа, че вложенията на Xiaomi в научноизследователска и развойна активност са нарастнали с общ годишен ритъм на напредък от 39,7 % от 2017 година насам и се чака да доближат RMB17 милиарда през 2022 година и RMB100 милиарда през идващите пет години.

Xiaomi построява непрестанно разширяваща се софтуерна екосфера, обхващаща смарт телефони, устройства, образован дом, смарт произвеждане, интелигентни електрически транспортни средства и бионични роботи, с цел да свързва по-добре хората със света към тях и да усъвършенства живота им.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР