Босът на Формула 1 – Бърни Екълстоун, стана баща на

...
Босът на Формула 1 – Бърни Екълстоун, стана баща на
Коментари Харесай

Бърни Екълстоун се сдоби със син на 89 години - slava.bg

Босът на Формула 1 – Бърни Екълстоун, стана татко на момченце на 89 години. Мъникът се споделя Ейс и е от последния му брак с 44-годишната Фабиана Флоси. Двойката удостовери, че чака дете през април.

„ Имаме наследник, доста съм горделив “, бяха първите думи на Бърни в медийното пространство. Той се похвали пред немския Blick и показа още, че е мощно разчувствуван от събитието.

За благополучие раждането е минало бързо и безпроблемно. „ Беше доста елементарно и продължи единствено 25 минути, Слава богу “, разкри Фабиана.

Екълстоун има още 3 дъщери от предходни бракове, като най-голямата от тях е 65-годишната Дебора от първата му брачна половинка Иви Бамфорд. От брака си с модела Славица Радич той се снабди с две девойки – Тамара (35) и Петра (21). Бърни и хърватката се разведоха през 2009, като през 2012 той се венча за маркетинговия шеф Фабиана.

„ Като всички родители, имаме единствено едно предпочитание – детето ни да се роди крепко “, неотдавна призна милиардерът и наподобява желанието му се сбъдна.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР