Борислав Михайлов май боядисва изкуствено присадената си коса? Това се

...
Борислав Михайлов май боядисва изкуствено присадената си коса? Това се
Коментари Харесай

Боби М. боядисва присадената си коса?

Борислав Михайлов май боядисва изкуствено присадената си коса? Това се питат бдителни футболни почитатели. До наскоро шефът на футбола ни бе с посивели коси, като това най-ясно си личеше в профил над бакенбардите му. Сега обаче Михайлов още веднъж е с черни косми по главата.

По непотвърдена информация той е почнал да посещава скрито коафьор, който се грижи за боядисва нето на " перуката " му. Неговият наследник Ники Михайлов, който пази на вратата на " Левски " също е плешив. Капитанът на " сините " няма проблем с това и върви с гола глава, а приятелката му Николета Лозанова го харесва с тази визия.

Любопитно е, че и двамата, които претендират да са президенти на БФС, са с присадени коси. Димитър Бербатов също се подложи на такава процедура през 2015 година и сега вее плевел перчем, както в младостта си. За задачата той се бръкна с към 30 хиляди лв.. Бербатов си присади коса единствено " от горната страна ", употребявайки лични косми. Интервенцията става от задната част на главата. Там косата е най-здрава от генетична позиция, считат експерти.

Михайлов бе изцяло оплешивял, още като настоящ вратар. С изкуствена коса той се снабди през далечната 1993 година, до момента в който играеше във френския " Мюлуз ". Това му коства по 300 $ на кичур. Преди това Боби бе с голо теме, само че на международното състезание в Съединени американски щати към този момент гордо показваше косата, а с нея правеше геройства на вратата на България. Неговият образец последва и Валентин Михов, който също бе началник на футболната ни централа, написа „ България Днес ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР