Борислав Гуцанов от БСП е едно от имената на българи

...
Борислав Гуцанов от БСП е едно от имената на българи
Коментари Харесай

Гуцанов за „Миротворец“: Информация от този сайт се използва в съдебните дела в Украйна

Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия е едно от имената на българи в уеб страницата „ Миротворец “, посочени като „ врагове на Украйна “. Сред тях е и зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, също от Българска социалистическа партия, някогашният водач на Българска социалистическа партия и президент Георги Първанов, на публицисти, учени и артисти. Заради този лист през вчерашния ден в Народното събрание бяха изслушани шефовете на спецслужбите на изключително закрито съвещание на комисията за надзор на тези служби.

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел е провела телефонен диалог с посланика на Украйна у нас Олеся Илашчук

Украинското посолство у нас излезе с позиция, в която разгласи, че страната не стои зад изявленията, а те се употребяват интензивно от проруската агитация.

„ След като не показва формалната позиция на Украйна, за какво се употребява в правосъдните каузи в Украйна “, сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ Гуцанов.

По думите му ръководещите у нас са реагирали на листата в уеб страницата, откакто Българска социалистическа партия е събрало нужните подписи за изключително съвещание на комисията за надзор на спецслужбите. Той попита за какво този уебсайт към момента не е закрит и прикани останалите партии в Народното събрание за поддръжка.

Петков сподели, че подобен експорт не е имало

„ Вие помните каква беше реакцията, когато стана въпрос за Христо Грозев (разследващият публицист беше разгласен за търсене от Русия – бел. ред.). Сега не би трябвало ли да има такава реакция? Разбира се, че би трябвало да има. Всеки български жител би трябвало да бъде защитаван на всички места по света. Затова би трябвало да работи Външното министерство “, разяснява още депутатът от Българска социалистическа партия.

Свързано е със глобите против Русия от юли предходната година, подсети депутатът от ПП-ДБ

Неговия коментар за прекратяването на концесията на „ Лукойл “ на пристанище „ Росенец “ – гледайте във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР