BMW поставя началото на нова ера в автомобилните иновации с

...
BMW поставя началото на нова ера в автомобилните иновации с
Коментари Харесай

Световна премиера: Нойе класе Х

BMW слага началото на нова епоха в автомобилните нововъведения с представянето на Vision Neue Klasse X – електрически кросоувър, който се причислява към показания по-рано концептуален седан. Този стратегически ход акцентира уговорката на BMW да приема измененията, като в същото време резервира обичаната си SUV линия. Възкресявайки емблематичното означение „ Neue Klasse “ от 60-те години на предишния век, BMW не просто пуска на пазара нов автомобил, а предефинира същността на своята марка.

Vision Neue Klasse X показва забележителен скок напред в автомобилните технологии. BMW революционизира обичайния метод към ръководството на автомобила с новаторска софтуерна тактика, характерна за електрическите автомобили. Тази тактика отстрани нуждата от стандартни характерни за системата електронни блокове за ръководство (ECU) в интерес на „ супермозъци “ – високопроизводителни компютри, които си сътрудничат безпроблемно, с цел да усъвършенстват продуктивността и успеваемостта. С до 10 пъти по-голяма изчислителна мощност от обичайните ECU, тези супермозъци възвестяват нова епоха на интелигентно ръководство на автомобила.



В основата на Vision Neue Klasse X е последната итерация на задвижващата технология eDrive на BMW – шестото потомство. Тази авангардна технология включва кръгли литиево-йонни акумулатори с 20 % по-висока енергийна компактност от предходните итерации, обещаващи по-голям пробег и успеваемост. Освен това BMW възприема 800-волтовата архитектура за благоприятни условия за бързо зареждане.

Отразявайки своя седан, Х се отличава с изчистени, минималистични очертания на каросерията, които излъчват модерност и изисканост. Характерната бъбрековидна радиаторна решетка, преосмислена за електрическото бъдеще, служи за образно разграничаване сред моделите Sport Activity Vehicle на BMW и стандартните седани.



Избягвайки претрупаността на обичайните контролни уреди, BMW залага на сензорни интерфейси и ръководство от кормилото за работа с екрана на централното табло. Вторият екран е в основата на предното стъкло дава значима информация за шофирането, допълнена от head-up екран за в допълнение улеснение. Материалите в интериора, в това число екологичната текстилна тапицерия „ Verdana “ и рециклираните морски пластмаси, акцентират уговорката на BMW към екологичната отговорност.

В същността си Vision Neue Klasse X въплъщава визията на BMW за бъдещето – хармонично комбиниране на авангардни технологии, вечен дизайн и устойчиви практики.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР