BMW обяви, че от юли тази година изцяло новото суперспортно M3

...
BMW обяви, че от юли тази година изцяло
новото суперспортно M3
Коментари Харесай

Новите BMW M3 и BMW M4 вече и с M xDrive

BMW разгласи, че от юли тази година изцяло новото суперспортно M3 към този момент ще се произвежда за първи път в историята си и във версия с четири задвижващи колела, като виновникът за това е специално оптимизираната за колата M xDrive система. Успоредно с това ще стартира и сглобяването на представители на M4, изпълнени в същата настройка.

Производството на версиите M xDrive на новите M3 Competition и M4 Competition ще стартира само няколко месеца след пазарното лансиране на главните версии на двата суперспортни автомобила. Колите ще бъдат изпълнени с редови, шестцилиндров M TwinPower Turbo мотор с оптималната мощ от 510 конски сили, смесен с осемстепенна M Steptronic роботизирана предавателна кутия.



Допълнителното усъвършенстване по отношение на сцеплението и общата непоклатимост на версиите M xDrive на BMW са комбинирани и с впечатляващи динамични и скоростни параметри.

Двата автомобила се нуждаят от единствено 3.5 секунди за реализирането на класическото ускоряване от 0 до 100 км/ч, което е с 0.4 секунди по-малко в сравнение с версиите им със задно задвижване.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР