Близо 40 български производители и техните продукти влизат в главната

...
Близо 40 български производители и техните продукти влизат в главната
Коментари Харесай

Близо 40 български производители са в главната роля в най-новата кампания на Lidl

Близо 40 български производители и техните артикули влизат в основната роля в най-новата огромна рекламна акция на Lidl.
Тя е под надпис „ Любимото идва при нас от цяла България “ и ни среща с разнообразни родни производители, измежду които български фермери, аграрни производители, месо- и млекопреработватели и доста други. По този метод Лидл България разпространява българските производители, само че и демонстрира на българския консуматор от какъв брой разнообразни краища на България идват продуктите в Lidl.
От години веригата работи с производители от Ямбол, Добрич, Ловеч, Харманли, Сандански, Монтана, Попово, Сливен, Пловдив, Севлиево, В. Търново, с. Ведраре, с. Маноле, с. Железница и къде ли още не. А техните качествени артикули освен доближават до цяла България, само че излизат и отвън границите на страната, с помощта на опциите за експорт, които Lidl дава на своите сътрудници.

Затова и рекламната акция слага фокус върху любопитни акценти, като да вземем за пример, че хлябът от „ Фурната на Lidl “ се прави в Пловдив, само че го хапват и в Братислава; че бирените пръчици под личната марка на Lidl – Pikok, се създават в Ловеч, само че са обичани и в Букурещ, както и че кравето сирене и кашкавалът Pilos се създават в с. Ведраре и Сливен, само че доближават до всеки завършек на България.
Специално внимание e отделено и на българските производители на плодове и зеленчуци, с които Lidl сполучливо работи. За първи път място в брошурата е непокътнато за седмичните акции на плодове и зеленчуци, които ще бъдат показани с потребна информация и по този начин ще доближават до стотици хиляди фамилии. Потребителите могат да намерят повече за производителите, интернационалния стандарт за качество GlobalG.A.P., както и забавни предписания.
На фокус са и други български производители, на които веригата се доверява за обичани артикули на трапезата – млечни артикули, месо и салами, ядки. Каква е тяхната история, какви артикули създават, както и какви са изгодите за тях от взаимното им партньорство с Lidl – отговорите на всички тези въпроси клиентите ще откриват в седмичната листовка на веригата и на уеб страницата: www.lidl.bg/rodno и www.lidl.bg/plodizelenchuk.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР