Загиналият мъж при катастрофата с автомобил на НСО, в който

...
Загиналият мъж при катастрофата с автомобил на НСО, в който
Коментари Харесай

Професионален шофьор е загиналият при катастрофата с Кирил Петков

Загиналият мъж при злополуката с автомобил на НСО, в който пътуваше и водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, е бил професионален водач с дълготраен опит. Това стана ясно от обява на негов братовчед в обществените мрежи.

„ Ицо беше професионален водач. Винаги деликатен, радушен и угодлив. До последно работеше в „ Чистота “ и извозваше големите  контейнери за отпадък от другата страна на Аспаруховия мост, Галата, Звездица и други. Нямаше нито едно нарушаване “, гласи постът.

Съседи на жертвата не имат вяра на изказванията, че мъжът не е спрял на знак " Стоп ".

„ Той е спрял. Просто автомобилът на НСО се е движил с висока скорост. Няма видимост от завоя – за мен това са аргументите. Не мога нищо да кажа, скърбя за хубавия комшия “, разяснява съседка на починалия 60-годишен мъж пред bTV.

По думите на друга двамата със брачната половинка му са доста положителни и работливи хора. Никога не са имали пререкания.

По-рано през днешния ден стана ясно, че експертизи ще открият каква е повода за злополуката с кола на НСО, която стана през вчерашния ден на пътя от Добрич за Варна.

Колата на службата за защита, в която беше и някогашният министър председател Кирил Петков се удари с граждански автомобил. Шофьорът му умря, а брачната половинка му е тежко ранена.

Няма директна заплаха за живота ѝ. Стабилизирана е. Извършена е коремна интервенция. Втората интервенция е на единия крайник. Другият крайник е гипсиран. Жената продължава да бъде на обдишване и остава в изкуствена кома “, обясниха от варненската болница „ Св. Анна “, където е настанена потърпевшата.

От Националната работа за защита разпространиха позиция, в която споделиха, че автомобилът се е движил по път с преимущество, когато се случва злополуката.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР