Близки на убития таксиметров шофьор са блокирали столичния бул. Константин

...
Близки на убития таксиметров шофьор са блокирали столичния бул. Константин
Коментари Харесай

Временно блокирано е движението по столичния бул. Константин Величков

Близки на убития таксиметров водач са блокирали столичния бул. " Константин Величков ". Пропуска се придвижването единствено на градския превоз, заяви БиТиВи.

След гибелта на водача от тази нощ митингите не стихват. Хората споделят, че желаят обективен развой и ще стачкуват до момента в който това не се случи.

Припомняме, тази нощ при сдърпване сред млад мъж и таксиметров водач последният е умрял от нанесени удари и намушкване с нож. На столичния бул. " Цариградско шосе " таксиметрови водачи бяха блокирали придвижването. Сутринта упрекнатият за гибелта на водача, а по-късно и упрекнат.

Задържаният е на 23 години и е престъпно проявен - карал е в нетрезво положение. Той е поради нахлуване в еднопосочна улица, като съгласно информацията му е нанесъл удари и го е намушкал с нож. Водачът на таксито е умрял преди да дойде Бърза помощ.

Близки на убития мъж са блокирали цяла нощ бул. " Тодор Александров ", а таксиметрови водачи и блокираха " Орлов мост ". Към момента обстановката е спокойна и няма блокади, само че таксиметровите водачи се заканиха да провеждат огромен общонационален митинг.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР