Близки на 64-годишната изпълнителка считат, че спешната хоспитализация беше необходима

...
Близки на 64-годишната изпълнителка считат, че спешната хоспитализация беше необходима
Коментари Харесай

Вижте каква е новата смразяваща версия за състоянието на Мадона

Близки на 64-годишната изпълнителка смятат, че незабавната хоспитализация беше нужна заради интензивните подготовки от половин денонощие за идното й турне.

Обаче, почитателите на звездата показват напълно друго мнение. Мнозина считат, че пристрастеността на Мадона към козметични процедури и корекции на външния тип са виновни за нейното положение. Те настояват, че известната русокоска е прекомерно превзета от пластичната хирургия и инжекциите за подмладяване, което е асъдействало за съществено понижаване на нейния имунитет.

В последните дни се появиха шокиращи елементи към хоспитализацията на мегазвездата. В медиите се разпространиха клюки, че певицата е била призната в болничното заведение поради предозиране със неразрешени вещества.

По информация от Radar, които се базират на собствен източник, на 24 юни лекарите, пристигнали на незабавен сигнал в дома й, са й приложили антидота Наркан.

В общи линии, това лекарство се употребява при предозиране с опиати, само че може да бъде приложено и при лекуване на сепсис, което е формалното пояснение досега.

И до през днешния ден, представителите на поп иконата не са коментирали публично този абсурден слух.

Източник: blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР