Благодаря на всички парламентарно представени сили затова, че не си

...
Благодаря на всички парламентарно представени сили затова, че не си
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Днес ние ще подкрепим истинския А отбор за България, а не измислен

„ Благодаря на всички парламентарно показани сили по тази причина, че не си разрешиха да очернят облика на един от безспорните престижи на българската просвета. И преди и след нашата номинация проф. Габровски ще бъде от тези хора, които освен би трябвало да се слушат, само че и да се схващат ”, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя акцентира, че препоръчаният кабинет се състои от потвърдили се експерти. По думите й единствената опция за стабилизиране на държаната ни е лъчение на държавно управление с необятна поддръжка.

„ През последните години политическото опълчване, редакализирането  на партийните ядра разяжда демокрацията и тъканта на страната. Ние ще подкрепим това предложение за държавно управление и сме прекомерно уверени, че това е причина за компромис на другите политически субекти ”, съобщи тя и добави, че партия ГЕРБ ще поддържа не девиз, а политически дейности.

„ Ние ще си тръгнем от залата с възприятие за  изпълнен дълг. Днес ние ще подкрепим същински А тим, а не фиктивен за България ”.

Нардоният представител от Политическа партия Андрей Гюров акцентира, че партията няма  да поддържа оферти от ГЕРБ кабинет. По думите му това държавно управление няма да може да носи политическата отговорност, тъй като нямало сходно нещо като " експертно държавно управление ".

Гюров изчете тирада, в която показа държавното управление на " Петков " като извадено от нафталина и се закани, че " Промяната " ще се завърне.

Тома Биков от ГЕРБ от своя страна съобщи, че ще одобри последното изречение на Гюров, че смяната следва да се завърне като опасност.

„ В това държавно управление няма търговци на дребно и шарлатани, а хора с биографии. В по-голямата си час министрите на смяната бяха хора, самодейци. Те не знаеха защо става въпрос. Осем месеца се излагахме. България стартира да наподобява на господин Кирил Петков. Ние предлагаме като опция на вашето държавно управление, това програмно държавно управление с ясното схващане, че е противоположно на вашето.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР