Благодарение на новия чипсет A17 Pro, който захранва iPhone 15

...
Благодарение на новия чипсет A17 Pro, който захранва iPhone 15
Коментари Харесай

Resident Evil 4 Remake, Assassin’s Creed Mirage и други игри скоро ще се появят за iPhone 15 Pro, благодарение на A17 Pro чипа в него

Благодарение на новия чипсет A17 Pro, който зарежда iPhone 15 Pro, игрите ще се извършват естествено на iPhone 15 Pro с технологията за трасиране на лъчи

Емил Василев преди 3 минути 2 Сподели Assassin's Creed Mirage на iPhone 15 Pro

Най-четени

ТелефониДаниел Десподов - 13:32 | 11.09.2023

Според мениджмънта на компанията смарт телефонът Redmi Note 13 Pro+ няма да има конкуренция в мобилната снимка

ТелефониДаниел Десподов - 11:24 | 11.09.2023

За Apple става прекомерно комплицирано в Китай – съвсем всеки минава към Huawei

IT НовиниДаниел Десподов - 10:23 | 11.09.2023

Тази област се развива доста бързо – компанията Mahle създаде „ идеалният “ електродвигател (видео)

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Вчера до момента в който представяше новата серия iPhone 15, Apple разгласи проектите си да придвижи някои AAA игри за конзоли и компютри на мобилната си платформа. Ако закупите iPhone 15 Pro, който се зарежда от най-модерния 6-тядрен чипсет A17 Pro, ще можете да играете игрите на устройството с задействана функционалност за трасиране на лъчите. Игри като Resident Evil 4 remake, Resident Evil Village, Death Stranding и идната Assassin’s Creed Mirage ще излязат на iPhone 15 Pro по-късно тази година и при започване на 2024 година. В предишното компанията се е хвалела с гейминг продуктивността на мобилните си устройства, само че това ще е първият път, в който ще можем да я забележим в деяние.

Това частично е обвързвано с нежеланието на разработчиците на ААА игри да доставят заглавията на най-новите устройства на Apple, което е разбираемо, като се има поради, че нейният хардуер преди не беше задоволително мощен, с цел да извършва високопрофилни заглавия с прилични фрагменти. Хидео Коджима беше първият, който одобри новите искания на компанията, обявявайки, че неговата игра Death Stranding ще бъде налична на macOS по-късно тази година. Досега ААА игрите за мобилни устройства разчитаха на облачни технологии за стрийминг на игри за лични компютри и конзоли върху портативни устройства, като продуктивността им беше мощно повлияна от другите скорости на интернет връзката.

Безумно е да си помислим, че неотдавна излезлият римейк на Resident Evil 4 скоро ще може да се играе на мобилно устройство. Още по-забележителен е фактът, че Assassin’s Creed Mirage – която излезе на 5 октомври за PC и конзоли ще се появи на iPhone 15 Pro при започване на идната година, отбелязвайки първия път, когато съществена игра от франчайза ще може да се играе на мобилни устройства.

Друго заглавие на Ubisoft, което ще се появи на iPhone 15 Pro e The Division Resurgence, чието деяние се развива в Ню Йорк след зараза от гибелен вирус, довела до колапс на обществото и държавното управление.

Макар всичко това да звучи ужасно е мъчно да си представим, че някой ще е подготвен да заплати цени от ААА, с цел да играе тези игри на дребен екран. Да не приказваме за полупрозрачните екранни бутони от лявата и дясната страна. Разбира се, някои от тези проблеми могат да бъдат смекчени посредством свързването на iPhone 15 Pro към преносим мобилен контролер посредством USB-C. Да не забравяме и за батерията и топлината. Има толкоз доста неща, които към момента не са ясни..

iPhone 15 ще бъде пуснат в продажба на 22 септември, само че няма съответни дати за стартиране на игрите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР