Бившият защитник на Ювентус - Патрис Евра публикува в социалните

...
Бившият защитник на Ювентус - Патрис Евра публикува в социалните
Коментари Харесай

Евра: Наслаждавайте се сега, защото “Старата госпожа” не умира и ще се завърне

Бившият бранител на Ювентус - Патрис Евра разгласява в обществените мрежи прочувствено видео, в което разпалено разисква наказването с отнемане от 15 точки от актива на клуба. Французинът прекара две години и половина в торинския гранд сред лятото на 2014-та и зимата на 2017-а, като стана троент първенец с “бианконерите ”, за които изигра 82 мача с 3 гола и 7 асистенции.

“Добро утро на всички скъпи мои ювентинци, към същинските “гоби ”, тъй като би трябвало да си същински “гобо ” сега. Не се нуждая от Ювентус. Както постоянно съм казвал, аз обичам Ювентус. Това е разликата. Това е сложен миг. Бяхме осъдени с 15 точки. Не е за първи път и боли, само че чия е виновността? Не съм тук, с цел да храча по някого, виновността постоянно е наша. Моля единствено едно нещо всички играчи и треньори и това е да почитат тази фланелка, само че най-много да дават всичко от себе си. Искам завръщане! Нека приказваме съществено, тези, които се любуват на това, се радват единствено поради всичките пъти, в които сме ги наранявали. И не с обири, а с победи на терена. Изядохме ги всичките, девет следващи Скудета.

Така че се наслаждавайте, че сте първи в класирането, тъй като “Старата госпожа ” в никакъв случай не умира. Тя е ранена, само че когато се завърне, да не се разплачете. А тя ще се завърне, тъй като историята в никакъв случай не умира. Затова апелирам всички същински “гоби ” да застанат зад Юве, тъй като е елементарно даа го обичаш, когато всичко върви добре. Не, в този момент се нуждаем от всички. Така че форца Юве до самия край. Обичам “Старата госпожа ”! Да, доста съм вманиачен. Съжалявам, че не направих това видео по-рано, само че не обичам да избързвам с нещата. Когато е по-тихо, твоето сърце приказва. Можех да кача фотография, само че не, аз споделих това, което споделя сърцето ми. Никога не съм те не запомнил и в никакъв случай няма да го направя, това е значимото ”, съобщи Евра.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР