Бившият защитник на Левски Орлин Старокин се оказа в центъра

...
Бившият защитник на Левски Орлин Старокин се оказа в центъра
Коментари Харесай

Приписаха на Старокин важен гол

Бившият бранител на Левски Орлин Старокин се оказа в центъра на събитията в мача от 17-ия кръг на кипърското състезание сред Алки и Пафос. Тимът на българина стигна до трагично 3:3 в семейството си против Пафос, а изравнителното попадение падна в 95-ата минута. Част от кипърските медии записаха гола на името на Старокин, само че истината е, че топката беше пратена във вратата не от него, а от Франко Флорес.

След няколко пропуща първоначално, Браян Ангуло даде преднина на Пафос в 32-ата минута. Два бързи гола на Милан Сполярич обърнаха развоя на срещата, само че в 44-ата минута Антреас каро вкара за 2:2.  Груба неточност в отбраната на Алки разреши на Йенс Кулс да забие трети гол за Пафос, с цел да пристигна часът на Старокин. В последната минута от добавеното време българинът се опита да засече с глава центриране от фаул, топката обаче мина над него и беше пратена във вратата от Флорес, който донесе точката на своя отбор.

Алки е на 9-о място с 15 точки, а отпред в класирането е АПОЕЛ Никозия с 41. Вчера АПОЕЛ надделя с 2:1 като посетител главния си преследвач АЕЛ (Лимасол), а Живко Миланов остана на аварийна пейка.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР