Бившият вицепремиер за Българското европредседателство в служебния кабинет Деница Златева

...
Бившият вицепремиер за Българското европредседателство в служебния кабинет Деница Златева
Коментари Харесай

Разпитаха и Деница Златева в спецзвеното "Антикорупция" по казуса "НДК"

Бившият вицепремиер за Българското европредседателство в служебния кабинет Деница Златева Деница Златева е длъжностен заместител министър-председател по подготовката на... към профила стана следващият свикан на разпит в Специализираното звено "Антикорупция " по следствието за така наречен дело "НДК ".

Обвиняем за финансови нарушавания - че е изразходвал за други цели милиони, отпуснати за Българското председателство, е някогашният изпълнителен шеф на на културната институция Мирослав Боршош.

След едночасов престой при следователите Златева съобщи, че не може да се чака от един принципал да знае всичко, което подписва шефа на НДК.

Не очаквайте от един принципал да знае всички разплащания, които прави едно комерсиално сдружение - въпреки всичко то си има изпълнителен шеф, финансов шеф. Знам, че има утвърдени действия, които са според отчет на междуведомствената работна група. Има три извоювани публични поръчки. Нека да оставим следствието да си свърши работата и до откри в действителност каква стойност е изразходвана. В последна сметка всеки е почтен до доказване на противното, съобщи Златева.

Показания за това по какъв начин се в управлявала културната институция към този момент дадоха вицепремиерът Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител... към профила и министърът за европредседателството Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР