Повечето адвокатски кантори или експериментират с генеративен изкуствен интелект, или

...
Повечето адвокатски кантори или експериментират с генеративен изкуствен интелект, или
Коментари Харесай

Адвокатските кантори започват внедряване на генеративен изкуствен интелект с предпазни мерки

Повечето адвокатски адвокатски фирми или опитват с генеративен изкуствен интелект, или споделят, че възнамеряват да го употребяват. Те се надяват, че технологията ще понижи разноските и ще усили продуктивността посредством автоматизиране на ежедневните задания, като обзор и правене на контракти и даване на първични правни мнения.

И въпреки всичко, макар огромното неспокойствие по отношение на генеративния AI - който може бързо да основава човешки текст, изображения и друго наличие в отговор на елементарни подкани — компаниите също имат поради неговите ограничавания.

Австралийската адвокатска адвокатска фирма Gilbert + Tobin вкара генерираща AI функционалност за въпроси и отговори, предоставяйки на своите юристи профилирани познания в разнообразни практики области, в това число насоки за контракти.

За да насърчи своите юристи да се ангажират с генеративния AI, компанията също предложи „ премия “ от 20 000 австралийски $ предходната година за хрумвания по какъв начин да се употребява технологията. Инициативата притегли повеч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР