Бившият вече наставник на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, даде

...
Бившият вече наставник на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, даде
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Тръгвам си с добри чувства от ЦСКА 1948

Бившият към този момент ментор на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, даде обстойно изявление за Българската национална телевизия. Часове, откакто напусна „ аления “ отбор, Янчев приказва обстойно пред камерата на публичната медия за престоя си в клуба, за загубата от Лудогорец във финала за Купата на България, за положителните и неприятните моменти в ЦСКА 1948 и за решението да напусне елитния отбор.

„ Самият факт, че стигнахме до край и сме трети в класирането е триумф, както за клуба, по този начин и за мен. Моите упования към финала бяха по-големи. Мисля, че можеше да се представим надалеч по-добре. Може би това наклони везните да взема решението да напусна. Разделихме се с клуба по взаимно единодушие. Останах с доста положителни усещане от работата, която ми беше предоставена да правя. Постигнах положителни резултати и демонстрирах какво мога, само че сигурно можеше и още по-добре. Поканата от ЦСКА 1948 видях като късмет за изява и я сграбчих с двете ръце. Благодаря на двамата притежатели, които ми се довериха в този миг. Изведох тима до край в шампионата за Купата на България “, стартира Янчев.

„ Стъписването в първите минути докара до провалянето във финала. Не мога да си го обясня това стъписване, тъй като нашият тим също разполага с положителни играчи. Може би неналичието на опит в такива финали оказа въздействие. Големите тимове санкционират тази несигурност “, разяснява експертът загубата на „ алените “ от „ орлите “ за националния трофей.

„ Имах среща с управлението, изслушаха ме и приема моето решение. Накратко, съобразиха се желанието ми. С купа или без, решението ми щеше да бъде същото към днешна дата. Може би упованията ми към тима доведоха до вземането му. Условията за работа и играчите, с които работих, са на доста положително равнище. Сутринта минах през стадиона, поздравих ги за положителната работа, която вършихме и им пожелах триумф. Това е част от футбола. Чух се и със Стойчо Младенов, той също ме поддържа с димите: „ Горе главата, това е треньорството. “ “, добави легендата на ЦСКА.

„ Гледам към идващото предизвикателство и се надявам още веднъж да се показва добре. Някой път предложенията към треньорите не са това, което чакат самите те, само че в треньорството някой път би трябвало да се вземе и тим с по-скромни упоритости “, сподели Янчев.

„ Най-щастливият ми миг в ЦСКА 1948 е може би класирането за финала в шампионата за Купата на България. Самият факт, че играхме за първи път в историята ни край е огромен триумф. Добрите игри, които направихме в шампионата са също хубави моменти, които ме карат да се усещам горделив от работата, която свърших. Загубите постоянно бяха тежки “, показа някогашният футболист.

Цялото изявление с Тодор Янчев вижте във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР