Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че никога няма

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че никога няма
Коментари Харесай

Завръщането на Тръмп: Бившият президент с първа изява след напускането на поста държавен глава

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че в никакъв случай няма да разреши на „ корумпираната власт “ да му попречи да работи за американския народ, до момента в който се обръщаше към аудитория във Вашингтон за първи път след напускането на поста държавен глава.

„ Никога не забравяйте, че всичко, което това корумпирано общество прави с мен, е обвързвано със запазването на властта и надзор над американския народ “, сподели Тръмп.

„ Те в действителност желаят да ви навредят под каквато и да е форма, само че в действителност желаят да навредят на мен, с цел да не мога повече да се върна на работа за вас. И не мисля, че това ще се случи. “

Обещанието на Тръмп да не разрешава на никого да го стопира да работи за Америка е последният намек за това, че ще бъде кандидат-президент през 2024 година

Той продължава да упорства, че провалянето му от Джо Байдън през 2020 година е било вследствие на „ откраднати “ избори. Тръмп не е бил във Вашингтон, откогато напусна столицата преди встъпването в служба на Джо Байдън през януари 2021 г.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР