Бившият премиер Бойко Борисов ще бъде разпитан в четвъртък сутринта

...
Бившият премиер Бойко Борисов ще бъде разпитан в четвъртък сутринта
Коментари Харесай

В четвъртък Борисов отива на разпит за Барселонагейт

Бившият министър председател Бойко Борисов ще бъде разпитан в четвъртък сутринта от Софийската градска прокуратура по случая " Барселонагейт ". Това съобщава програма " Хоризонт " на БНР, като се базира на лични източници.

Случаят, разследван от испанските управляващи, визира парцел, в който е живяла моделката Борислава Йовчева.

Борисов вече разгласи, че има призовка и от Върховната касационна прокуратура по формираните инспекции против него и препоръчаната от ГЕРБ за ротационен министър председател Мария Габриел.

Припомняме, че през 2018 година Бойко Борисов даде изявление за Сашо Диков по случая " Барселонагейт ". Тогава той отговори прекомерно сбито. 

Ето цялостния текст на изявлението, показано през 2018 година:

Запознати ли сте с видеоматериала, пуснат в обществените мрежи, наименуван „ Да спрем разграбването на България “? Тук се вършат внушения по Ваш адрес, свързани с манекенката Борислава Йовчева, нейната къща в Барселона и нейното присъединяване в редица компании. Какъв е коментарът Ви за това видео?

Не съм осведомен. Както ви е известно, в последно време станахме очевидци на голям брой подправени вести и внушения по мой адрес от анонимни създатели.

На 26.02.2016 година в Народното събрание Ви попитах по какъв начин ще коментирате информацията, че сте подарили къща в Барселона на своя любовница за 1.5 млн. евро. Тогава отговорът Ви беше „ Който откри къщата, да я вземе “. Имате ли нещо да добавите предвид на видео материала, посочен нагоре?

Категорично това не е правилно. Няма какво повече да прибавя и в този момент.

В обява на вестник „ Марица “ от 18.11.2013 година четем: „ Столичната клевета гласи, че Бойко е кандидат-зет на Станко Йовчев “ /брат на Борислава Йовчева/. Познавате ли Борислава Йовчева и какви са или какви са били връзките Ви с нея?

Не.

В изявление за сп. LOVEstyle от месец юни 2012 година казвате: „ Има една девойка, която ми е по-близка, само че в случай че я разглася, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера ”. Борислава Йовчева ли визирате?

Не.

На страницата на „ Биволъ “ във Facebook се задава въпросът: „ Г-н Борисов, имате ли дете от госпожа Борислава Йовчева? “. Въпреки свръх деликатния темперамент на въпроса, откровен и безапелационен отговор би пресякъл лавина от мнения по тематиката.

Не.

Как ще коментирате цитираните във видеото имена на хора и компании? Каква информация имате за тях и какви са връзките ви с тях?

Фалшиви вести към този момент не разясня. Скалъпената история с гръцкия остров ми е обеца на ухото.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР