Бившият премиер Бойко Борисов продължава да изживява втора футболна младост

...
Бившият премиер Бойко Борисов продължава да изживява втора футболна младост
Коментари Харесай

По стъпките на Меси: Бойко наниза пет с екипче на Челси

Бившият министър председател Бойко Борисов продължава да изживява втора футболна младост и не стопира да бележи гол след гол по терените из страната. 64-годишният политик, който преди години стана и най-възрастният професионален футболист освен у нас, само че и в света, удостои с наличие и сексапил морската ни столица Варна.

Вчера беше личният празник на града, по този случай, водачът на ГЕРБ и известни някогашни футболисти изиграха другарски мач в комплекс " Тринити ".

Разбира се, Бойко Борисов не счита да " поставя обувките на пирона ", защото неговият кумир - Лионел Меси, също продължава да се състезава и да ниже гол след гол, въпреки и по терените на Съединени американски щати, където и тази нощ се изяви с попадение, пратило Интер Маями на край в Купата на лигите.

На изявите на Борисов се любуваха единствено определени люде от политическия ни живот и обществото - някогашният министър на спорта Красен Кралев, кметът на Варна Иван Портних, старши треньорът на Черно море Илиан Илиев, както и още доста други, които след последния съдийски сигнал си направиха обща фотография за спомен.

Отборът " Борисов и другари " се наложи с 15:13 над отбора на " Звездите ", воден от някогашните понапълняли национали Гошо Гинчев и Христо Йовов, а някогашният министър председател, облечен в екип на един от обичаните си тимове Челси, означи пет (5) гола. По този метод той потвърди за следващ път, че няма остарели и млади, а можещи и неможещи. Всъщност, преди няколко седмици Бойко победи " на топче " и Валери Божинов, поставяйки в дребния си джоб някогашния национал с думите: " Аз какъв брой огромни звезди съм бил преди теб ".

В състава на някогашния министър председател играха още селекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров, който дружно с някогашния футболист на ЦСКА и асистент треньор на алените - Светослав Петров и Мариян Германов - Мацата, дадоха своя принос за триумфа.

В тима на съперниците личаха още имената на Милен Петков и Марин Петров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР