Бившият полицай Любомир Иванов, който беше разстрелян на 25 март,

...
Бившият полицай Любомир Иванов, който беше разстрелян на 25 март,
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Майката на убиеца на бившия полицай: Бие хора за пари!

Бившият служител на реда Любомир Иванов, който беше разстрелян на 25 март, е погубен от последователи на Левски, научи Lupa.bg. Цялата група, в която взели участие двама от арестуваните - Кристиан Илиев и Боян Табаков, взели участие в формация, занимаваща се с разнообразни наказателни акции против тлъсти суми.

Групата хулигани от дълго време са известни на органите на реда, защото се занимавали и в още куп незаконни неща - побоища над хора, които дължали някому нещо, закани и разпространяване на опиати.

Майката на единия от проведените нарушители - Кристиан, от дълго време се хвалела какво " работи " синът и.

" Бият хора за пари! Такива, които дължат известни суми на лихвари и не могат да си оправят сметките, залагат на комар или са затънали в задължения ", споделила майката преди време пред съседи на килъра.

Lupa.bg научи още, че единият от арестуваните имал и заложна къща, която е и първоизточника на казуса.

Преди това по искане на Софийска градска прокуратура (СГП) Софийски градски съд (СГС) взе мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на Кристиан Илиев и Боян Табаков, като първият е упрекнат в осъществяването на ликвидиране, а вторият е упрекнат в помагачество за ликвидиране на някогашния служител на реда Любомир Иванов.

Илиев беше притеглен като обвинен и арестуван за период до 72 часа на 14 април, а след това на органите на Министерство на вътрешните работи се съобщи Боян Табаков, на който беше предявено обвиняване и също беше арестуван за период до 72 часа за довеждането му пред съда.

Според събраните досега доказателства, причинителят на убийството авансово е подсигурил оръжието и е упражнявал пукотевица с огнестрелно оръжие със същия диаметър, проучил е региона на местоживеене на убития и ежедневните му привички и е съставил проект за метода на осъществяване на убийството, подсигурил си е и лек автомобил за отдалечаване от мястото на убийството.

Помагачът е посочил и разяснил на причинителя по какъв начин да стреля с огнестрелно оръжие със същия диаметър и му е съдействал да си подсигури лекия автомобил, с който да се отдръпна от мястото на закононарушението.

Кристиан Илиев, който със своя съизвършител постоянно посещавал мачовете на Левски е неведнъж осъждан, до момента в който Табаков към момента не е.

Съдът одобри претекстовете на прокуратурата, че от доказателствата по делото може да се направи обосновано съмнение, че двамата обвинени са съпричастни към осъществяване на закононарушението, за което са привлечени, както и че е налице действителна заплаха да извършат друго закононарушение, в случай че по отношение на тях не бъде взета мярка за неотклонение " задържане под стража “.

Основният обвинен беше закопчан с белезници в джип в столичния квартал „ Горна баня”. Бяха претърсени и общо седем адреса в София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР