Отборът на ЦСКА набор 2014 взе участие в тазгодишното издание

...
Отборът на ЦСКА набор 2014 взе участие в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Отборът на ЦСКА набор 2014 спечели Купа Нове в град Свищов

Отборът на ЦСКА набор 2014 взе присъединяване в тазгодишното издание на Купа " Нове ", проведен от локалния тим на Лато.

" Младите ни гении завоюваха конкуренцията, като направиха това с атрактивен и комбинативен футбол, придружен с страсти и драма до последно и изцяло справедливо си потеглиха със златните оценки.

Турнирът разреши на най-хубавите 12 тима от страната да премерят сили в град Свищов. В груповата фаза възпитаниците на треньорите Николай Христов и Асен Асенов изиграха общо 5 срещи, от които завоюваха 13 точки. Победите на " армейците " пристигнаха против тимовете на Черно море (Варна), Берое (Стара Загора), Славия (София) и Ботев (Пловдив), а единственото тъждество бе против Лато (Свищов).

Излизайки на полуфинал, отборът ни се изправи против тима на Хлапетата (Благоевград). Двата отбора съумяха да си разменят по един гол в постоянното време и мачът се реши след осъществяване на дузпи - 5:4 в интерес на " алените ".

Финалният мач бе изигран против тима на Ботев (Пловдив). Неговият процес беше много сходен като при полуфинала - еднакъв резултат в постоянното време 1:1 и победа с 4:2 след осъществяване на дузпи.

За най-полезен играч на шампионата бе отличен Мартин Георгиев, който означи 8 гола, а в една от срещите се изяви и като вратар. След червен картон във втория мач от груповата фаза, Георгиев застана на вратата и направи няколко блестящи спасявания за възрастта си.

Треньорът на ЦСКА 2014 Николай Христов показа своите усещания след извоювания шампионат:

" Най-силният шампионат на набор 2014 с най-хубавите условия на детски шампионати които сме посещавали освен в страната, а и в чужбина. Благодарим на уредниците и пожелаваме да трансфорат този шампионат в традиция отсега нататък, с цел да вършат децата щастливи ", написа в уеб страницата на клуба.
 ЦСКА даде доклад за миналата седмица
ЦСКА даде доклад за миналата седмица

Ето какви са резултатите

Нека поздравим всички наши играчи и треньори за извоювания шампионат!

Пожелаваме им шанс, триумфи и още доста златни оценки с обичания ЦСКА!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР