Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино е все по-близо до

...
Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино е все по-близо до
Коментари Харесай

Маурисио Почетино е все по-близо до Нюкасъл

Бившият управител на Тотнъм Маурисио Почетино е все по-близо до това да поеме поста в Нюкасъл, като по този метод размени настоящия управител Стив Брус, твърди Le10 Sport. " Свраките " се чака да сменят скоро време собствеността си, като последната оферта е подкрепена от държавния фонд на Саудитска Арабия и е на стойност 300 милиона паунда. Ако тази смяна настъпи, Нюкасъл ще се трансформира в един от най-богатите клубове в Европа.

48-годишният Почетино е без работа от ноември 2019, когато бе сменен отпред на Тотнъм от Жозе Моуриньо след разочароващ старт на акцията. Миналата седмица обаче той призна, че би било фантазия да се завърне в тима от северен Лондон, с цел да приключи това, което е почнал, а точно да вдигне трофей.

Бившият бранител на Ливърпул Джейми Карагър има вяра, че възможните нови притежатели на Нюкасъл не могат да бъдат подложени на критика, в случай че решат да сменят Стив Брус, като Маурисио Почетино би бил най-подходящият управител за поста.

" Той е свободен сега, само че името му също по този начин се свързва и с други, по-големи клубове като Манчестър Юнайте и Реал Мадрид ", добавя още някогашният футболист.

Сделката от 300 милиона паунда чака утвърждението на Лигата.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР